Futsal-Ykkönen

11.01.2020

Zenith vs AU klo 14.00

Pelipaikka: Herttoniemenrannan liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 6-4

Ennakko

AU haastaa sarjakakkosen Helsingissä

Alastaron Urheilijat hakee jatkumoa kolmen ottelun voittoputkelleen lauantaina, kun se kohtaa Helsingissä sarjakakkosena majailevan Zenithin. AU lähtee hakemaan tulosta varsin hyvällä pelihuumorilla, kun alla on moraalia nostattanut voitto TPK:sta.

 

Syksyllä AU kohtasi helsinkiläiset Loimaalla sarjan avausottelussa, jolloin pisteet tasattiin maalilukemin 4-4. Tuolloin AU esitti ottelussa komean nousun oltuaan jo kolmen maalin tappioasemassa. AU taisteli tiensä jopa johtoon, mutta Zenith tasoitti ottelun lopussa pelatessaan ilman maalivahtia. Joukkueen esitys oli jo tuolloin rohkaiseva, mutta nyt voidaan todeta pelin kehittyneen eteenpäin. Lisäksi tällä kertaa Purppuralohikäärmeiden ykköskentässä on mukana Mikke Louhela, joka oli vielä syksyllä sivussa kyseisen ottelun Veikkausliiga-hulinoiden vuoksi.
Viininpunaiset lähtevät otteluun jälleen kerran varsin iskukykyisellä rosterilla. Muutoksia TPK-voiton kokoonpanoon on muutama. Erinäisten siviilikiireiden vuoksi sivussa ovat Kapteeni Sami Happonen, Sakari hyvätti sekä Simo Peippo. Kolmikkoa tulee paikkaamaan Mikko Mäkelä ja Aleksi Pekonen.

 

Ottelu voidaan mieltää niin sanotuksi kuuden pisteen otteluksi. Mikäli AU voittaa ottelun, se nousee pisteen päähän Zenithistä. Tappiolla piste-ero puolestaan kasvaisi seitsemään, joka hankaloittaisi alastarolaisten asemia kärkitaistelua ajatellen. Ottelusta voi hyvinkin tulla vähämaalinen, sillä kotijoukkue Zenith on päästänyt vain 27 maalia 12 ottelussa. Zenithillä on kolme yli kymmenen tehopisteen miestä. Heistä mainittakoon tällä erää Hassan Yaghoubi, joka on tehnyt seitsemään otteluun 11 maalia. Hänet valittiin vastikään Helsingissä vuoden futsalpelaajaksi, joten AU-puolustuksen on syytä katsoa kaverin perään.

 

Purppuralohikäärmeet lähtee otteluun teemalla: Win the right games.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet