Futsal-Ykkönen

23.10.2019

TPK vs AU klo 20.00

Pelipaikka: Samppalinnan Palloiluhalli
Liput:
Lopputulos: 4-2

Ennakko

TPK - AU keskiviikko 23.10. klo 20.00 Samppalinna, Turku

Sekä turkulainen perinteikäs futsalseura Turun Pallokerho että Alastaron Urheilijat avasivat kautensa menneenä viikonloppuna. TPK:n kausi alkoi Oulun tuplaviikonlopulla. Lauantaina kaatui OPA luvuin 4-1, mutta sunnuntain ottelu liigasta pudonneita Tervareita vastaan sujui mollivoittoisemmin, kun isäntäjoukkue oli turkulaisia parempi luvuin 3-1. Tämän illan vierasjoukkue AU:n kausi käynnistyi 4-4-tasapelillä sarjan pitkäaikaisinta joukkuetta Zenithiä vastaan. Nyt Purppuralohikäärmeet haluaa avata voittotilinsä.

 

TPK oli vierasreissullaan kapealla rosterilla matkassa, sillä mukana oli maalivahdin lisäksi ainoastaan kuusi kenttäpelaajaa. Kotiotteluunsa joukkue saa lisävahvistuksia, kun mukaan liittyvät esimerkiksi joukkueen viime kauden parhaimpiin pistemiehiin kuuluneet Kari-Pekka Koivunen ja Eemeli Jäspi. Lisämielenkiintoa aiheuttavat myös LoPSista ja SoVosta tutut Hakalan veljekset Aapo ja Tuomas, jotka olivat jo Oulun reissulla mukana.

 

AU saa kokoonpanoonsa mukaan Saska Saveljeffin ja Mikke Louhelan, joten pari kovaa pelimiestä lisää jo ennestään hyvään nippuun. Juuso Loponen joutuu sen sijaan jättämään pelin väliin Zenithiä vastaan tulleen loukkaantumisen vuoksi.

 

Ottelu on derbypeli, sillä TPK ja AU ovat Varsinais-Suomen ainoat joukkueet Ykkösessä.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet