Futsal-Ykkönen

26.10.2019

PJK vs AU klo 16.00

Pelipaikka: Pirkkala LT
Liput:
Lopputulos: 5-6

Ennakko

PJK - AU 26.10. klo 16.00 Pirkkala LT, Tampere

AU kohtaa kauden kolmannessa ottelussaan Pirkkalan Jalkapalloklubin. Alla on keskiviikon arkipeli TPK:ta vastaan, jossa Purppuralohikäärmeet kärsivät 4-2 vierastappion. Tappiosta huolimatta viininpunaisten otteissa oli paljon positiivista. AU:n rivit harvenivat Akseli Mäkisen verran, kun hän tuli ajetuksi ulos kahden keltaisen turvin. Myös Saska Saveljeff on estynyt Tampereen vierasreissusta ja Juuso Loponen on vielä loukkaantuneiden kirjoissa, mutta muuten AU:lla on käytettävissään koko rosterinsa.

 

Sinipaitainen isäntäjoukkue on AU:lle tuttu vastustaja muutaman vuoden takaa Futsal Cupista, kun tuolloin Kakkosessa pelannut lohikäärmelauma pudotti tuolloinkin Ykkösessä pelanneen joukkueen. Tämän jälkeen vettä on virrannut Loimijoessa ja PJK:n taipaleeseen mahtuu kolmen vuoden visiitti liigassa. Liigaputki katkesi viime keväänä, kun Liikunnan Riemu pudotti pingviiniparven liigakarsinnassa.

 

PJK on aloittanut kauden kotivoitolla PTU:sta luvuin 5-1, mutta viime viikonlopun vierailu toista nousijasuosikki FC Kiistoa vastaan tuotti tappion luvuin 4-1. Isännät vahvistuivat viikolla, kun alkukauden liigan Akaa Futsalissa vastuutta jäänyt Timi Litmanen siirtyi loppukauden kattavalle lainalle. Pelikiellossa sen sijaan on AU:ta silloin KaDyn (Futsal Cup 2015-2016 neljännesvälierät AU- KaDy 5-4) paidassa hattutempulla kurittanut Jussi Kaihlajärvi.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet