Futsal-Ykkönen

23.11.2019

FC Rauma vs AU klo 14.00

Pelipaikka: Rauman kauppis
Liput:
Lopputulos: 3-3

Ennakko

FC Rauma - AU  lauantaina 23.11. klo 14.00 Kauppis, Rauma

Urheilijat kohtaa kauden neljännessä vierasottelussaan FC Rauman. Alla on yhden viikonlopun huili. Vaikka yhteisiä treenitapahtumia on välissä ollut useampia, on treenien tasosta jouduttu hieman tinkimään poissaolojen vuoksi. Menneellä viikolla Purppuralohikäärmeet ovat kuitenkin saaneet harjoitella hieman paremmalla rosterilla. AU:n edellinen ottelu päättyi 2-1 vierasvoittoon Monkuloista, jonka turvin alastarolaiset ovat sarjataulukossa seitsemäntenä. AU:lla on pelissä yksi erityisen merkittävä poissaolo, kun Jani Luoma on sairastellut koko viikon. Nyt muiden onkin nostettava entisestään panostaan tuloksen suhteen, sillä Jania ei helposti yksi yhteen korvata.

 

Taktisena joukkueena pidettyä FC Raumaa on syksyn otteluissa vaivannut pieni alakulo, mutta kausi on vasta alussa ja piste-erot pieniä. Raumalaiset löytyvät sarjataulukosta sijalta 10., mutta voitolla esimerkiksi AU jää taakse. Viidestä ottelusta raumalaisten saldona kaksi voittoa ja kolme tappiota. Edellisessä ottelussaan vihreäpaidat kärsivät 4-2 vierastappion sarjan kärkipäähän nousseen FC Kiiston vieraana. FC Rauman tehokkaimmat pistemies on seitsemällä tehdyllä maalilla Roope Virtanen, jota säestää Kasper Nyholm seitsemällä syötöllä. Joukkueen profiilipelaajiin kuuluva Juuso Aalto on pelannut tällä kaudella vasta yhden ottelun, ollen kuitenkin isossa roolissa kahdella maalillaan kotivoitossa PTU:ta vastaan kuun alussa. Huomenna nähdään, onko mies kokoonpanossa.

 

FC Rauma on ollut jo monta vuotta tunnettu ansiokkaista striimeistään, joten etäkannattajat pääsevät katsomaan peliä suoraan linkinstä: https://www.youtube.com/watch?v=4bKrnGG0yaM

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet