Futsal-Ykkönen

19.01.2020

EBK / FS vs AU klo 19.00

Pelipaikka: Opinmäen liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 9-4

Ennakko

Viikonloppuna tärkeät kuusi pistettä jaossa

Alastaron Urheilijoilla on edessään viikonloppuna kaksi ottelua. Alastaro kohtaa ensiksi lauantaina PJK:n Loimaalla ja sunnuntaina viininpunaiset matkaavat Espooseen EBK:n vieraaksi. Kyseessä ovat todella tärkeät ottelut, sillä kaikki kolme joukkuetta ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla; AU kuudentena, EBK seitsemäntenä ja viime kauden liigajoukkue PJK kahdeksantena.

 

Tulevat ottelut antavat loppukaudelle jonkinlaisia suuntaviivoja. Mikäli pistetili karttuu muutamalla pisteellä, AU pysyy mukana kärkitaistossa. Se on varma, että pisteitä pitää ottaa. Syyskierroksella AU voitti PJK:n Pirkkalassa lukemin 6-5. Tulos oli tuolloin melkoinen taisteluvoitto. EBK:lle AU puolestaan hävisi Loimaalla 6-9. Tuossa tappiossa AU kaatui lukuisiin yksilövirheisiin, joista sinipaitainen joukkue rankaisi armotta.

 

AU ei saa PJK-otteluun parasta kokoonpanoaan, kun joukkueen kovin pistemies Jani Luoma on sivussa pelikiellon vuoksi. Janin korttitili täyttyi viime kierroksella Zenith-tappiossa. Lisäksi sivussa ovat Rei Hoda, Aleksi Pekonen ja Saska Saveljeff. Sunnuntain kokoonpanoa ei kannata kommentoida vielä ennen lauantain ottelua.

 

AU haluaa palata takaisin voittojen tielle ja säilyttää ainakin kotivoittoputkensa. Purppuralohikäärmeet ovat voittaneet nimittäin kolme viimeistä otteluaan Loimaalla. PJK tulee lauantain otteluun allaan tasapeli FC Kiistoa vastaan. Joukkueen paras pistemies on 22 tehopistettä iskenyt Antti Ala-Myllymäki, joka on pistepörssissä viidentenä heti AU:n Jani Luoman ja Tuomas Happosen peesissä.

 

Lauantain kotipelin avainkysymyksiä ovat: saako AU puolustuspelinsä takaisin raiteilleen? Kuka ottaa roolia, kun Jani on pelissä vain lipunmyyjänä? Jatkaako Käkelän Kikko siitä, mihin Helsingissä jäi? Tekeekö AU:n ultrakannattajien rumpuryhmä paluun katsomoon? Pystyykö Tuomas Happonen jatkamaan neljän ottelun maaliputkeaan, kun hänen kummiyrityksensä Agrikumppanit on otteluisäntänä?

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet