Futsal-Ykkönen

07.01.2020

AU vs TPK klo 20.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 5 €
Lopputulos: 5-4

Ennakko

AU VS TPK KLO 20.00, Loimaan liikuntahalli

Purppuralohikäärmeet revanssimielellä TPK:n kimppuun

 

Alastaron Urheilijat aloittaa futsalin Ykkösessä "kevätkauden" isännöimällä Turun Pallokerhoa. AU:lla on ottelussa maksettavanaan kalavelkoja syksyn kohtaamisesta. Tuolloin TPK voitti kotonaan Samppalinnassa numeroin 4-2.

 

Kyseinen peli oli alastarolaisten toinen Ykkösessä, joten sitä leimasi vielä tietynlainen keltanokkaisuus. Tämä korostui etenkin maalipaikoissa, joissa AU oli tehoton. TPK on tasoltaan laaja joukkue, mikä liikkuu ja liikuttaa palloa aktiivisesti. Yksilötasolla suurimman vaikutuksen teki viime kohtaamisessa K-P Koivunen, joka kuritti AU:ta kolmesti. Tehopisteiden valossa vierasjoukkueen tehokkain pelaaja on koko kauden aikana ollut kuitenkin Mikael Sibakov. Hän löytyy pistepörssistä sijalta 13 tehoin 10+5.

 

Tiistaina on luvassa todennäköisesti tasainen ottelu, mikäli katsoo joukkueiden sijoituksia sarjataulukossa ja viime peleissä nähtyä virettä. Purppuralohikäärmeet lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa ja sarjataulukon sijalta kuusi. TPK on sarjassa kaksi sijaa ylempänä kerättyään neljä sarjapistettä enemmän 11 ottelussa. Myös turkulaisilla on alla kaksi peräkkäistä voittoa. TPK:lta puuttuu ottelusta varmuudella kapteeni Joona Forsström, joka on pelikiellossa.

 

AU lähtee otteluun totutusti vahvalla ja laajalla kokoonpanolla. Poissaolijoitakin luonnollisesti on. Tällä kertaa purppurapaitaa eivät pue päällensä ainakaan peliasun muodossa Saska Saveljeff, Aleksi Pekonen, Riku Tamminen ja Mikko "Käkelän Kikko" Mäkelä.

 

Viime viikolla sarjan kärkijoukkueet pelasivat mukavasti ristiin, joten kolme pistettä tästä pelistä ottamalla AU nousisi napakasti mukaan taistoon kärkisijoista. Tehtävä ei ole kuitenkaan helppo, sillä TPK:lla on varmasti samat aatteet mielessä. Alastaron isoja teemoja tulee olemaan ottelussa maalipaikkojen hyväksikäyttäminen. TPK on nimittäin päästänyt sarjassa vain noin kolme maalia ottelua kohden. Ennakkoon ajateltuna luvassa on todennäköisesti yksi kauden viihdyttävimmistä otteluista, sillä onhan kyseessä Varsinais-Suomen derby!

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet