Futsal-Ykkönen

22.02.2020

AU vs PTU klo 12.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 5 €
Lopputulos: 4-4

Ennakko

Sarjapaikka mahdollista varmistaa PTU:ta vastaan

Alastaron Urheilijoilla on lauantaina edessään kauden viimeinen ottelu Loimaan liikuntahallilla. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan Alastarohallilla viikon päästä lauantaina. Tämän jälkeen Purppuralohikäärmeillä on edessään kolme vierasottelua, jotka kaikki suuntautuvat Oulun suunnalle. PTU-koitoksen panos on selvä. Voitolla AU:n pelit jatkuvat varmuudella myös ensi kaudella Ykkösessä. Samalla myös porilaisvieraiden ohuen ohuet saumat säilymisestä murenevat lopullisesti.

 

Porilaisen PTU:n kausi on ollut vaikea. 19 peliä ovat tuoneet vain viisi voittoa ja kun edellisen viikonlopun Oulu-Vaasa -reissu toi 0 pistettä maalierolla 4-22, on joukkueen kohtalona jo lähes varmasti pudota takaisin Kakkoseen. PTU on pelannut viime pelit kapealla ringillä. Joukkueen parhaana pistemiehenä on tällä kaudella häärinyt viime kauden tapaan Joonas Meura 12 tehopisteellään, saman määrän ovat myös nakuttaneet Tuomas Kallioinen ja Timo Laurila. Joukkue on kärsinyt maalintekovaikeuksista, eikä omakaan pää ole viime aikoina pysynyt puhtaana.

 

Viininpunaisten on voiton eteen jatkettava samaan tapaan kuin FC Rauma -ottelun toisella puoliajalla. Toivottavaa olisi, että tulosta pystyttäisiin tekemään edelleen laajalla rintamalla. Puolustuksen tulee olla myös hereillä. Viime ottelussa omissa kolisi enää kolmesti, mutta puolustamisessa ruvettiin juoksemaan niitä puuttuvia metrejä ja senttejä toden teolla vasta toisella puoliajalla. Yksilöistä nostetaan esiin nuori Janne Mäkinen, joka toivottavasti jatkaa edellisen ottelun tapaan esiinnyttyään vahvasti näyttöpaikassaan ykköskentässä. Toisena toiveena olisi, että Tuomas Happonen tykittäisi maaleja normaaliin tapaansa, kun edellisessä ottelussa pari komeaa syöttöä ei saanut maaleja kaverikseen.

 

AU:lla on loistava mahdollisuus aloittaa loppukauden kiri. Edessä on vielä paljon mahdollisia päänahkoja poimittavaksi. Voitto PTU:sta tarkoittaa vieraiden putoamisen lisäksi, että oululaisen FC OPA:n säilyminen olisi enää edelliskierroksella AU:lle tappion kokeneen FC Rauman totaalisen kyykkäämisen varassa. Purppuralohikäärmeiden kokoonpanosta ovat poissa Jani Luoma, Saska Saveljeff, Rei Hoda, Petri Niinimäki, Sakari Hyvätti ja Juuso Loponen. Koska ottelu on viimeinen tällä kaudella Loimaan liikuntahallilla, ääntä saa käyttää! Varmistetaan yhdessä Ykkösen pelien jatkuminen Loimaalla jo lauantaina!

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet