Futsal-Ykkönen

01.02.2020

AU vs KP-V / Monkulat klo 15.00

Pelipaikka: Alastarohalli
Liput: 5 €
Lopputulos: 0-5

Ennakko

AU palaa kotiin

Alastaron Urheilijoilla on lauantaina edessään paluu Alastarohalliin Liikuntahallin päällekkäisyyksien vuoksi. Purppuralohikäärmeet isännöivät Monkuloita Kaustisilta. Kumpikin joukkue tavoittelee ottelussa tappioputkensa katkaisemista.

 

AU oli vielä muutama kierros sitten mukana jopa nousukamppailussa, mutta kolmen pelin tappioputken vuoksi sarjataulukon häntäpää onkin nyt tarkkailtavampi kohde. Pahinta tappioputkessa oli, että toissa viikonlopun tappiot tulivat surkeilla esityksillä, etenkin kotona kärsitty 8-0 tappio PJK:lle oli kunnon pudotus maanpinnalle. Kahden viikon ottelutauko ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Urheilijat ovatkin saaneet harjoitella ja muutama pelaaja kävi viime sunnuntaina kakkosjoukkueen peleissä pitämässä ottelutuntumaa yllä.

 

Monkuloiden kausi on ollut luvalla sanoen vaikea ja oikeastaan vain jatkumoa huonosti sujuneelle viime kauden lopulle. Kaustilaiset ovat voittaneet vain yhden kauden 15:sta ottelustaan, joten putoaminen alkaa olla teoriassakin varmaa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi AU:n viimeisen minuutin voittoon luvuin 2-1 runsaslukuisen kaustislaisyleisön edessä. Yleisömääristään Monkuloiden on syytä olla ylpeä. Monkuloiden paras pistemies on seitsemällä tehopisteellään Jarkko Ojala, mikä on yhtä paljon kuin AU:n maalivahti Henri Saarisella. Tämä tiivistää hyvin joukkueen vaikeudet, etenkin kun myös omissa on kolissut. Takki auki AU ei kuitenkaan  voi nykyvireellään lähteä.

 

Monkuloita vastaan AU saa valita kokoonpanon melko lailla koko paletista, pois lukien loppukauden huilaavan Saska Saveljeffin ja reissussa olevan Aleksi Pekosen. Ennen kauden alkua Alastarohallin voisi kuvitella olevan etu kentän pienuuden vuoksi, mutta sarjan edetessä on käynyt selväksi, että Monkulat jos mikä olisi ollut loistava joukkue kohdata isommassa Liikuntahallissa. Toisaalta Alastarohallin tunnelmaa kiimaisimmillaan ei voita juuri mikään!

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet