Futsal-Ykkönen

15.02.2020

AU vs FC Rauma klo 17.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 5 €
Lopputulos: 10-3

Ennakko

AU saa vieraakseen FC Rauman

Alastaron Urheilijat sai Palloliitolta viime ottelun jälkeen kunnolla lunta tupaan, kun komea 14-6 -kotivoitto Monkuloista muuttui 5-0 -tappioon. Juho Nurmi oli jäänyt vahingossa pois pöytäkirjasta. Tämän myötä ottelut FC Raumaa ja PTU:ta vastaan ovat äärimmäisen tärkeitä, jotta Purppuralohikäärmeet uusivat varmuudella sarjapaikkansa myös ensi kaudelle. AU:n kokoonpanosta ovat tänään ja myös seuraavan lauantain PTU-koitoksesta poissa Jani Luoma, Juuso Loponen, Sakari Hyvätti, sekä pitkäaikaispotilas Saska Saveljeff. AU:n ja FC Rauman edellinen kohtaaminen päättyi Raumalla 3-3 -tasapeliin.

 

FC Rauman kausi alkoi varsin nihkeästi ja kuokkaan tuli esimerkiksi sarjan heittopussi Monkuloilta. Joukkue sai erikoisemman puoleisen otteluohjelmansa ansiosta joulu-tammikuussa kuukauden tauon, jonka joukkue selkeästi käytti hyödykseen parantuneiden tulosten valossa. Edellisellä kierroksella raumalaiset voittivat sarjan kenties parhaan joukkueen Vaasan Kiiston komeasti kotonaan 6-2  ja nousivat Purppuralohikäärmeiden edelle sarjataulukossa. Tasaisen ja taktisen joukkueen parhaana tehomiehenä häärii pelaajavalmentaja Jere Kyrkkö tehoin 7+7, Mikke Litmasen  (10+3) ja Niklas Myllykankaan (9+4) säestäessä.

 

AU lähtee otteluun nälkäisenä ja mielessä ovat vain kolme sarjapistettä. Mikäli viiinpunaiset jatkaa pelillisesti siitä, mihin Monkuloita vastaan jäi, tavoitteeseen on vahva mahdollisuus yltää. Oman puolustuspään pitää olla kuitenkin tarkkana muun muassa erikoistilanteissa, joihin raumalaisilta löytynee hyviä jippoja. Loppukausi on syytä pelata loppuun peli ja vaihto kerrallaan. Tarkoituksena on yrittää napsia mahdollisimman monta päänahkaa, jotta sijoitus sarjataulukossa vielä kohenisi.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet