Futsal-Ykkönen

21.12.2019

AU vs FC OPA klo 17.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 5 €
Lopputulos: 8-4

Ennakko

Vuosikymmenen viimeinen ottelu

Alastaron Urheilijat lähtee toiseen peräkkäiseen kotiotteluunsa mukavista lähtökohdista. Joukkueella on takataskussa komea 4-1-kotivoitto Tervareista. Purppuralohikäärmeet aikoo jatkaa FC OPAa vastaan siitä, mihin viime lauantaina jäi.

 

AU puolusti läpi ottelun hyvin. Vaikka Tervarit piti palloa, ei se kovin montaa kertaa päässyt laukomaan vaarallisilta sektoreilta. Viimeistään hyvässä vireessä ollut Henri Saarinen hoiti loput. AU:lla oli kotiottelussaan tukena myös vastustajan rytmiä sekoittanut rumpuryhmä. AU saa valita FC OPAa vastaan kokoonpanonsa Simo Peippoa ja Saska Saveljeffiä lukuunottamatta kaikista joukkueensa pelaajista. Olkoon kokoonpano mikä hyvänsä, tarkoituksena on jatkaa tiiviin puolustamisen tiellä, sillä maaleja tämä joukkue saa aikaan. Viimeistelyn on toki oltava hyvällä tasolla, sillä OPA on saanut tiivistettyä omaa puolustuspelaamistaan.

 

FC Oulun Pallo aloitti kautensa katastrofaalisesti viidellä tappiolla ja vain kahdella tehdyllä maalilla, kunnes vieraaksi saapui sarjan heittopussiksi jämähtänyt Monkulat. 10-0-kotivoitto loi oululaisiin uutta uskoa ja joukkue onkin tämän jälkeen saavuttanut vielä neljä pistettä lisää. OPAn edellinen ottelu oli kotona Kiistoa vastaan, jossa joukkue kärsi niukan tappion luvuin 2-1 vaasalaisille. Ainakin tämän tuloksen varjolla vierailijoita on siis pidettävä varteenotettavana vastustajana.

 

Joukkueen paras pistemies on tehoin 3+5 kymmenessä ottelussa Teemu Mattila, mutta vieraiden kurssi Ykkösessä kääntyi vasta AC Oulun (jalkapallon Ykkönen) riveissä menneen kauden pelanneen Pekka Wellingin liityttyä riveihin. Oululaisilla on pitkä vierasmatka alla. Ottelun kulkuun on suuri merkitys sillä, ovatko kaikki parhaat jaksaneet lähteä etelänmatkalle mukaan. Vierailla saattaa olla myös pitkä bussimatka alla, sillä ottelun alkamisaika mahdollistaa matkustamisen vasta pelipäivänä.

 

AU:n menestyksekkään futsalvuosikymmenen viimeistä ottelua viedään läpi jouluisissa tunnelmissa. Kajareista raikaa Tip Tap ja ottelutapahtuman aikana voi osallistua himoitun joulukorin arvontaan. Otteluisäntänä toimii Topmec.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet