Futsal-Ykkönen

29.02.2020

AU vs FC Kiisto klo 15.00

Pelipaikka: Alastarohalli
Liput: 5 €
Lopputulos: 1-7

Ennakko

AU kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan Kiiston - tärrääkö Teemu Kulmalan kädet?

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Futsalin Ykköstä on jäljellä Alastaron Urheilijoiden osalta tällä kaudella enää neljän ottelun verran. Lauantaina edessä on kauden viimeinen kotipeli, kun vastaan asettuu nousutaistelussa vahvasti mukana oleva FC Kiisto. AU pääsee pelaamaan tämän herkkupalan onnekseen tutussa ja turvallisessa Alastarohallissa, jossa voi sattua ja tapahtua mitä tahansa. Jopa Riku Tamminen voi onnistua maalinteossa.

 

Lähtökohdat otteluun ovat selkeät. Kahdeksantena sarjassa oleva AU on selvä altavastaaja, vaikka Jani Luoma ja Juuso "Jouni" Loponen ovat palanneet purppurahyökkäykseen about yhdeksän viikon Levin reissultaan. Syyskierroksella Vaasassa FC Kiisto vei ottelun nimittäin nimiinsä maalilukemin 10-0. Tuo peli oli AU:n toinen kauden ohipeleistä PJK-tappion ohella. Tulos on kuitenkin historiaa ja se toimii AU:lle enää lähinnä motivaattorina. Alastarolla ottelu alkaa tasatilanteesta 0-0.

 

Luvassa saattaa olla lähtökohdiltaan kenties kauden kiimaisin ottelu. Kaksi hyvin erilaista pelitapaa kohtaavat ja Kiiston maalia vartioi monissa purppuraliemissäkin keitetty Teemu Kulmala. Syyskierroksella Teemu oli tolppien välissä vakuuttava, mutta kestääkö hän myös tällä kertaa paineet joutuessaan koko Alastaron futsalyhteisön kriittisten silmien alle? Kiistolle painetta tuo myös tilanne sarjataulukossa. Pisteitä tarvitsee ottaa, jotta Zenith ei edellä karkaa. Myös kolmantena oleva PJK antaa hyvää takapainetta. Toki kyseinen sarjatilanne tarkoittaa myös sitä, että Kiisto taistelee varmasti päätössummeriin asti, mikä tietää haasteita AU:lle.

 

Viininpunaiset eivät pääse otteluun parhaalla kokoonpanollaan, kun viime viikkoina vahvasti esiintyneen Mikko Mäkelän kausi on ohi, PTU-pelissä päähän tulleen potkun seurauksena. Myös Rei Hodan kausi on paketissa jalkapallokiireiden vuoksi. AU saa jalkeille kuitenkin vahvan nipun, jolla se pystyy paineettomasti taistelemaan kolmesta sarjapisteestä.

 

Kauden viimeinen kotiottelu on käsillä ja nyt ollaan “lapsuudenkodissa” Alastarolla, joten otetaan voitto porukalla!

 

Ottelussa kuullaan myös kuuluttajadebyytti, kun vakioääni Juho Torpo on ansaitulla lomareissulla Suomen Chicagossa toisten talvilajien parissa. Kiitokset Juholle hienosti juonnetusta sesongista!

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet