Futsal-liiga

25.09.2022

SoVo - AU klo 15.00

Pelipaikka: Someron monitoimitalo
Liput:
Lopputulos: 8-5

Ennakko

AU haluaa lentävän lähdön kauteen

Alastaron Urheilijoiden liigakausi alkaa sunnuntaina Someron Voiman vieraana. Luvassa on varmasti jälleen kova taistelu pisteistä. AU himoitsee parampaa alkua sarjalle kuin viime kauden pimeänä syksynä.

 

Kolmannen kautensa AU:ssa aloittava Otto Rouhiainen kertoo viininpunaisten olevan valmis kauden ensimmäiseen koitokseen.

 

Minkälaiset fiilikset, kun liiga taas alkaa?

- Loistavat fiilikset, kun kausi ja alkaa ja into on tapissa. Hienoa päästä taas pelaamaan.

 

- AU on valmis pre-seasonin jälkeen ja alla on lupauksia antavia treenipelejä. Harkoissa on ollut hyvä meininki ja riittävästi porukkaa. Alkukauden otteluohjelma on myös suotuisampi kuin viime kaudella, joten hyvä alkukausi on varmasti jokaisella odotuksissa, pelinumero kolmosen täksi kaudeksi napannut Rouhiainen raportoi.

 

Minkälaista SoVo-matsia odotat? Viime kauden runkosarjan päätösmatsissa voitimme heidät trillerimäisesti 6-7. Onko tuolla ottelulla vaikutusta sunnuntain taistoon?

- SoVo-matsista tulee varmasti vauhdikas ja jännittävä taistelu, kuten viime kaudellakin.

 

- Viime kauden peli on jo unohdettu ja katseet on jo tulevassa. Meidän täytyy olla parempia kuin viime kauden SoVo-pelissä, vaikka voitto siitä tulikin, jopa maanisesti pronssimitalista päivittäin haaveileva Rouhiainen toteaa.

 

Montako pistettä Rouhiainen lupaa tehdä runkosarjassa?

- Asetetaan pistetavoite kymmeneen ja mielellään kaikki syöttöpisteitä. Tärkeämpi tavoite on kuitenkin pitää oma maali puhtaana ja sitä kautta ne tehopisteetkin varmasti itsellekin tulee, joukkueen kovin keihäänheittäjä ja mäkihyppääjä veistelee.

 

Sunnuntain kamppailusta on tulossa varmasti intensiivinen jo pelkästään Someron pienen hallin ansiosta. Kotijoukkue on kokenut muutoksia maltillisesti. Mukaan mahtuu muutama lähtenyt pelaaja, mutta se sama tulivoima joukkueessa pihisee - pistepörssivoittaja Arber Istrefin johdolla - kuin aiemminkin.

 

On arvoitus, puuttuuko SoVolta joitakin pelaajia kesken olevan jalkapallokauden vuoksi. Puuttuu tai ei, AU on valmis jokaiseen skenaarioon. Purppuralohikäärmeet pääsee kauden ensimmäiseen derbyyn laajalla kokoonpanolla, ja pelaajia jää monta sen ulkopuolellekin odottamaan vuoroaan.

 

Sunnuntain ottelu alkaa klo 15.00. Jos pienoinen ajomatka Somerolle ei napostele, niin näet ottelun tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta. Linkki otteluun: https://www.ruutu.fi/stream/4195894

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet