Futsal-liiga

17.11.2022

GFT - AU klo 19.30

Pelipaikka: Opinmäen liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 4-0

Ennakko

Torstai-illan kiimaa Espoossa - AU haastaa Geftin

Alastaron Urheilijat kohtaa torstaina Espoossa viime kauden hopeajoukkue GFT:n. Ottelu alkaa paikallista aikaa klo 19:30 ja se näkyy tuttuun tapaan Ruudusta niille, jotka eivät vaivaudu paikan päälle jännittämään. Ennakkotietojen mukaan ainakin kuusi AU-fania on pamahtamassa paikalle Opinmäen liikuntahalliin.

 

GFT on aloittanut kauden odotetun vahvasti, kun se on kairannut seitsemästä pelistä viisi voittoa. Viime viikonloppuna joukkueella oli raskas pohjoisen tupla, joista tuloksena oli tappio Kemille ja voitto Torniosta. Alastarolla on puolestaan alla isänpäivän reissu Ylivieskaan, josta tuliaisena ei ollut kuin pahaa mieltä 5-1 -tappion myötä.

 

Tuo ottelu unohdettiin paluumatkan aikana ja nyt onkin aika haastaa GFT virkein mielin, sillä jaossa on taas uudet kolme pistettä, jotka eittämättä tulisivat tarpeeseen, kun AU:n voittosarakkeeseen on tullut vaikean alkukauden aikana vain yksi merkintä. Alastaron puolikas treeniviikko sisälsi yhden peurakolarin verran draamaa, kun joukkueen luotto Transit koki kovia pukin hypättyä pimeydestä tielle. Kyydissä oli yhdeksän joukkueen pelaajaa, jotka kaikki selvisivät vammoitta. Peuran tarina loppui sen sijaan Kantatie 41:lle.

 

Torstaina AU:ta vastassa on eläinten sijaan muutama maajoukkuemies, jotka muodostavat espoolaisryhmälle vahvan rungon. Maalivahti Antti Koivumäki ja kentällä viilettävät Henri Alamikkotervo ja Miika Hosio kuuluivat viime viikon maaottelussakin Suomen avaavaan viisikkoon, joten siinä on muutama nimi katsojille seurattavaksi, Purppuralohikäärmeiden edesottamusten lisäksi. Etenkin Alamikkotervo on tehnyt vaikutuksen viimeisen vuoden aikana futsal-seuraajiin väkevällä ja tarkalla vasurillaan.

 

Viime kaudella GFT vei molemmat keskinäiset liigapelit selvästi nimiinsä, vaikka pre-seasonilla AU onnistui mustapaidat yllättämään. Espoon vierailu oli viime kauttaaltaan koko sesongin huonoimpia otteluita, joten nyt lähdetään hakemaan kyseisestä kaupungista miellyttävämpiä muistoja.

 

AU pääsee vahvalla kokoonpanolla haastamaan "Geftiä". Sen verran voidaan paljastaa, että Rei Hoda ja Petri Niinimäki ovat sivussa vammojensa vuoksi. Niinimäen kädessä todettiin veneluun murtuma, joten Reiskan lisäksi häntä ei peleissä nähdä tämän vuoden puolella.

 

GFT:n isoin muutos viime kauteen nähden on se, että kentällisen verran ukkoja lopetti pelaamisen liigatasolla. Nimekkäin näistä oli tietysti Panu Autio. Nuorentunut joukkue tuntuu tähän kohtaan mielenkiintoiselta haasteelta ärsytetylle AU:lle. Vain voitto kelpaa torstaina.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet