Futsal-liiga

12.02.2023

AU - Vieska Futsal klo 13.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 3-9

Ennakko

Alastaro isännöi sunnuntaina Vieska Futsalia

Alastaron Urheilijat kohtaa sunnuntaina kotiparketillaan Vieska Futsalin. Jaossa on jälleen tärkeitä sarjapisteitä, kun AU yrittää kammeta joukkonsa kuiville karsijan paikalta. 

 

AU katsoo tässä kohtaa vain sarjataulukon yläpuolella olevia joukkueita, joista Riemu on pisteen edellä ja arkkivihollinen TPK kaksi. Vieska Futsal kohtaa lauantaina ensiksi TPK:n ja jatkaa seuraavana päivänä Varsinais-Suomen rundiaan. AU pääsee haastamaan näin ollen tuorein jaloin vastustajansa. Liikaa painoarvoa tälle ei voi kuitenkaan antaa, sillä Vieskan kärkiyksilöt ovat tottuneet jättimäisiin peliminuutteihin peliä kohden ja ei ole heille ensimmäinen kerta, kun edessä on ottelut peräkkäisinä päivinä. Myös AU näytti viime viikonloppuna, että tuloksen voi saada pitkän kaavan kautta vaikka väsynein jaloin.

 

Kotijoukkue Alastaro pääsee näillä näkyminen melko perinteisellä miehistöllään otteluun. Viime viikonlopun Jyväskylän tupla toi parit kolhut, mutta tarkoituksena on parsia miehet kuntoon ennen parketille astumista. Vieska on voittanut kaikki kolme joukkueiden aiempaa kohtaamista Futsal-Liigassa. Tulokset ovat olleet 6-1, 2-1 ja 5-1. Keskimmäinen näistä oli viime kauden Loimaa-ottelu, jolloin AU hakkasi päätään seinään pahasti maalinteon kanssa ja olisi hyvinkin voinut jonain toisena päivänä voittaa ottelun. Vieraissa viininpunaisten puhti on loppunut puolestaan toisilla jaksoilla hyvien avauspuolikkaiden jälkeen.

 

Vieska löytyy sarjataulukon sijalta viisi ja on 99 prosentin varmuudella mukana pudotuspeleissä. Joukkue hamuaa kuitenkin lisäpisteitä, jotta se nousisi kärkinelikon sakkiin ja saisi näin ollen kotiedun pudotuspeleihin. Joukkueen ehdottomia tähtipelaajia ovat Venezuelan miehet Nelson Bello ja Henry Gutierrez. Heidän onnistumisensa määrittelee melko lailla koko joukkueen suorituksen. 

 

Odotusarvoltaan luvassa on yksi kauden viihdyttävimmistä kotipeleistä, johon AU pääsee haastajana. Viime viikonlopun voitto Riemusta kevensi hieman henkistä taakkaa harteilta, joten pistejahtiin lähdetään varsin positiivisin mielin.

 

Sunnuntain ottelu alkaa jo klo 13:00 Loimaan liikuntahallilla. 

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet