Futsal-liiga

28.10.2022

AU - TPK klo 19.30

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 5-4 ja

Ennakko

Perjantaiherkkuna Varsinais-Suomen derby

Alastaron Urheilijat kohtaa perjantai-illan huippuottelussa Turun Pallokerhon. Ottelun panokset ovat kovat, sillä kumpikin joukkue on aloittanut kauden tulosten valossa tahmeasti. TPK on neljän ottelun jälkeen nollilla, eikä AU:n viidestä ottelusta kerätty yksi sarjapiste liikaa hurraa -huutoja kerää sekään.

 

Viime kauden liigakohtaamisissa kumpikin joukkue hävisi kotiottelunsa. AU taipui tuolloin sarjan avauskierroksella Loimaalla, kun Joona Forsström osui kahdesti. Hän onkin jälleen kerran yksi niistä kavereista, joita täytyy silmäillä. Vielä miehen maalitili on tämän kauden osalta avaamatta. TPK on kärsinyt peleissään tehottomuudesta, kun joukkue pystynyt tekemään vain neljä maalia yhtä monessa ottelussa. Myös AU on kärsinyt rajusti maalinteko-ongelmista. Paikkoja joukkue on pystynyt luomaan kyllä kiitettävään tahtiin. Enteileeköhän tämä asetelma kaikkien aikojen maalijuhlia?

 

AU on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, kun mukaan lasketaan elokuinen harjoitusottelu. Viime kevätkierroksella AU nappasi tiukassa paikassa Samppalinnassa voiton maalein 4-5, oltuaan häviöllä jo kolmella maalilla. AU:lta on nähty monesti vastaavia nousuja turkulaisia vastaan. Elokuun harjoitusmatsin AU kairasi maalein 1-2. Hyvin usein nämä keskinäiset ottelut ovat olleet maalin pelejä, joten jännitettävää riittänee loppusummeriin saakka myös tämän perjantain derbyssä. 

 

TPK:n runko on pysynyt pitkälti samana viime kaudesta. Merkittävin muutos lienee se, että Marko Laaksonen lopetti komean uransa liigavahtina, ja ainakaan vielä Kari-Pekka Koivusta ei ole näkynyt tällä kaudella liigaparketeilla. Joukkueen nimekkäin pelaajahankinta on Jonne Forsström, joka on pelannut useamman vuoden pääsarjassa Liikunnan Riemun paidassa.

 

Purppuralohikäärmeet saa perjantain otteluun täyden kokoonpanon ja taas jää muutama mies kokoonpanon ulkopuolelle odottamaan tilaisuuttaan. Tänään on se päivä, jolloin kaikki on jätettävä kentälle. Vain voitto kelpaa.

 

Ottelu alkaa Loimaan liikuntahallilla klo 19:30. Ovet avataan yleisölle 45 minuuttia aiemmin.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet