Futsal-liiga

04.12.2022

AU - Riemu klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 5-1

Ennakko

Pitkä tauko ohi - Alastaro isännöi Riemua

Alastaron Urheilijoiden taival Futsal-Liigassa jatkuu tulevana sunnuntaina, kun viininpunaiset isännöi Jyväskylästä saapuvaa Liikunnan Riemua. Luvassa on iso peli, sillä parketilla kohtaa kaksi mollivoittoisesti kautensa aloittanutta joukkuetta.

 

Runkosarjaa on takana kolmannes ja AU:n pistetili ei ole karttunut läheskään toivotulla tavalla. Kahdesan ottelun saldo on kolme sarjapistettä. Riemun pistepotti on pinnan verran enemmän seitsemässä ottelussa. Vierailijoilla on luvassa tärkeä viikonloppu, sillä he kohtaavat ensiksi lauantaina Turussa TPK:n. AU pääsee näin ollen edes hieman rasittuneen vastustajan kimppuun. Vastaavasti Riemu pääsee paremmalla matsituntumalla haastamaan pitkään huilanneen AU:n.

 

Riemu on joukkue, josta löytyy paljon urheilullisia kavereita, mutta ehkä ne nimekkäimmät ylikylän ukot puuttuvat. Maajoukkue-edustusta heiltä löytyy Olli Pöyliön muodossa. Hän on kerännyt pohjapelaajan paikalta alkukauden aikana yhdeksän maalisyöttöä. Joukkueen runko pysyi viime kauteen nähden suhteellisen samana. Muutama pelaaja toki lähti ja vahvistuksena seuraan saapui JoSePan jättänyt Joonas Manzo. Kovaa ja usein oikeallaan pommittava Manzo on saanut kaksi maalia nimiinsä tähän syksyyn. Jyväskyläläisten maaliahnein pelaaja on ollut Leevi Kemppainen kuudella pörsällään.

 

Viime kauden keskinäisissä otteluissa Purppuralohikäärmeille ei ollut pisteitä tarjolla. Tulokset menivät Riemulle 6-2 ja 1-4. Tällä kaudella Riemulla on ollut ongelmia puolustuspelinsä kanssa, sillä oma pää on vuotanut 39 kertaa, mikä on pyöreästi 5,5 päästettyä maalia peliä kohden. AU:lla vastaava luku on 4,5 päästetyn tienoilla. Toki siitä ei lohtua saa, koska sarjataulukko on ainoa asia mikä merkitsee, ja juurikin sitä AU lähtee täydellä tarmolla sunnuntaina muuttamaan enemmän julkaisukelpoiseksi.

 

Päävalmentaja Sami Happonen kertoo ottelun lähtökohtia.

 

- Vastassa on liikkuva ja työteliäs joukkue, jolla on vaikea alkukausi alla.

 

- Jos löydämme keinot selvitä heidän prässistään ja vastaamme heidän liikkeeseen, pitäisi meidän olla vahvoilla. Nyt on menty 2 ja puoli viikkoa treeneissä kovaa ja saadaan jalkeille täysi kokoonpano, joten ainakin itse odotan myös tuloksen seuraavan perässä, Happonen puntaroi.

 

Ottelu alkaa sunnuntaina Loimaan liikuntahallilla klo 15:00. Se näytetään tuttuun tapaan myös Ruudusta Juho Torpon selostamana.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet