Futsal-liiga

14.12.2022

AU - Mad Max klo 19.30

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 1-2

Ennakko

AU saa vieraita Valkeakoskelta

Alastaron Urheilijat pelaa kalenterivuoden viimeisen pelinsä keskiviikkona, kun se saa Loimaan liikuntahalliin vieraaksi Mad Maxin. Valkeakoskilaisryhmä miehittää tällä hetkellä viimeistä pudotuspeleihin vievää sijaa, joten edessä on iso ottelu.

 

Mad Maxilla on pisteitä kasassa 12 ja Alastarolla kuusi. Tästä voi jokainen laskea, kuinka merkitykselliset kolme pistettä on jälleen jaossa. Alastaron sijoitus on tällä hetkellä sarjataulukon 11:s, josta pitäisi kammeta mielellään nopealla aikataululla pois.

 

Vierasjoukkueen menoa ei ole suuresti haitannut se, että Akaa Futsal rohmusi heidän kaksi syömähammastaan, kun Justus Kunnas ja Mikko Heritty vaihtoivat mustan paidan siniseen. Etenkin Kunnas näytti Alastarolle viime lauantain ottelussa olevansa hurjassa vireessä, kun hän paukutti pari komeaa maalia Viialan selkäsaunassa. "Mäxeillä" on kasasssa kuitenkin tasainen pelaajaryhmä, josta löytyy liukkaita jätkiä joka kentällisestä.

 

Viime kauden keskinäisistä kohtaamisista kumpikin joukkue voitti oman kotiottelunsa. Valkeakoskella AU hävisi rumasti syyskauden pelinsä, kun joukkue vielä ujosteli liigatempoa. Kevätkauden kohtaamisessa Purppuralohikäärmeet väläytteli puolestaan osaamistaan ja luonnetta, kun joukkue nousi kolmen maalin takaa lopulta jatkoaikavoittoon.

 

Luvassa on siis jännittävä ottelu keskiviikkoillan ratoksi. Vaikka AU:n rooli lienee olla haastaja, niin mikään muu tulos kuin voitto on pettymys. Ilari Mettälä janoaa uusilla kengillään maaliputkelleen jatkoa. Hän on ollut viininpunaisten ahkerin laukoja syyskaudella ja tämä on tuottanut mukavat kuusi maalia. AU:n Instagramin puolella on käynnissä Mettälän pelipaita-arvonta, AU:n tuhannen seuraajan kunniaksi. Myös keskiviikon ottelutapahtumassa riittää arvontaa, kun perinteinen joulukori lähtee yhdelle onnekkaalle jakoon.

 

AU - Mad Max alkaa keskiviikkona klo 19:30. Jos et jostain syystä ennätä liikuntahallille, niin pelin näkee myös Ruudusta.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet