Futsal-liiga

25.01.2023

AU - Akaa Futsal klo 19.30

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 0-9

Ennakko

AU haastaa Akaa Futsalin

Keskiviikkoillan kotiottelun lähtökohdat ovat selvät. AU lähtee otteluun altavastaajana. Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kahden kauden aikana liigassa kolmesti. Akaa on poistunut joka kerta voittajana ja näiden otteluiden maaliero on Alastaron kannalta ruma 5-30.

 

Syyskierroksella Akaa pöllytti AU:ta maalein 8-1. Noista lukemista lähdetään parantamaan ja tarkoituksena on saada kunnon taistelu aikaiseksi.

 

Päävalmentaja Sami Happonen kertoi ennakkotunnelmat illan matsiin.

 

Tällä viikolla kohtaamme kotonamme ensiksi keskiviikkona Akaa Futsalin ja lauantaina vielä Tornion Palloveikot. Minkälainen savotta tällainen kotitupla kahdella välipäivällä on?

 

- Kyllä siinä hommaa on kun pitää myös treenata, järki täytyy pitää mukana. Rotaatio lienee myös tarpeen, Sami puntaroi.

 

Akaa on antanut meille muutaman kerran isomaalisesti turpaan. Onko siellä jotain iskunpaikkoja, jotta voisimme pärjätä aiempaa paremmin?

 

- Pitää pysyä pelissä mukana mahdollisimman pitkään. Hyvällä puolustamisella yritetään saada vastustaja turhautumaan.

 

Viime ottelussa voitimme derbyssä TPK:n maalein 2-3. Onko tämä näkynyt positiivisesti joukkueen tekemisessä ja hyvänä itseluottamuksena ihan siellä valmennusportaassa asti?

 

- Kyllähän se vahvisti sitä ajatusta, että peli on kehittynyt. Tuli fiilis, että tällä kaudella on pisteitä pudonnut, jonka vuoksi tärkein homma on varmistaa sarjapaikka suoraan. Siihen on täysi luotto, vaikka nyt rästissä muihin nähden ollaankin jälleen karsijan paikalla. Kaikki on omissa käsissä. Jokainen maali on tässä vaiheessa kautta tärkeä.

 

Ketä AU-pelaajaa kannattaa katsojien seurata keskiviikon taistossa?

 

- Maalissa meillä on kova kilpailutilanne, joten kannattaa seurata, miten Joel Salonen suoriutuu omalla vuorollaan.

Rein pelikuntoa seuraan myös mielenkiinnolla. Jos mies on kunnossa, on hän kuin uusi hankinta, valmentaja Happonen päättää.

 

Ottelu alkaa Loimaan liikuntahallilla 19:30. Ovet avataan katsojille 45 minuuttia aiemmin.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet