Futsal-liiga

10.12.2022

Akaa Futsal - AU klo 14.00

Pelipaikka: Akaa areena
Liput:
Lopputulos: 8-1

Ennakko

Alastaron lauantain menu: paha nakki

Alastaron Urheilijat on lauantaina Futsal-Liigassa kovan haasteen edessä, kun se kohtaa vieraissa sarjakärki Akaa Futsalin. Vastassa on sarjan laadultaan levein rosteri, josta löytyy useampi maajoukkuemies.

 

Viime kauteen verrattaessa Akaalla on lähtijäpuolella Riku Partala, Amel Rastoder ja uransa päättänyt Jussi Nyström. Tulijoita ovat Tuomas Pulkkinen, Mikko Heritty, Justus Kunnas sekä tuoreimpana brassipelaaja Pedro. Nelikosta Kunnas on esittänyt vähemmän yllättäen tehokkainta pelaamista pistein 9+5, jolla hän on joukkueensa kärkinimi. Pisteen päässä väijyvät Juhana Jyrkiäinen 11+2 ja Dusan Milojevic 5+8. Leveyttä siis riittää, kun tässä vaiheessa ei ole vielä edes Iiro Vanhan ja Jovan Stankovicin nimiä mainittu.

 

Viime kaudella Akaa oli liian kova pala keskinäisissä kohtaamisissa. AU hävisi nuo ottelut niin rumasti, että lopputulokset on huuhdottu mielistä aikaa sitten. Joukkueet kohtasivat tämän kauden alla harjoitusottelussa uuden karhean Akaa Areenan neitsytottelussa. Lopputulos oli 7-2 kotijoukkueella. Juuso "Jouni" Loponen sai kunnian viimeistellä uuden pelipyhätön ensimmäisen maalin. Purppuralohikäärmeiden toisen iski tuolloin Ilari Mettälä.

 

Kumpikin joukkueista tulee lauantai-iltapäivän otteluun voitot takataskussaan. Akaalla peräkkäisiä voittoja on oikeastaan kolme, kun Kiisto, Kemi ja Tornio ovat saaneet todeta leijonapaidat paremmakseen. AU puolestaan voitti viime viikonloppuna komeasti Liikunnan Riemun selvin lukemin 5-1. Huisin tärkeät sarjapisteet ovat antaneet joukkueelle aikaa ja tilaa jälleen hengittää tällä viikolla. Alastaro lähtee täten kiusaamaan kotijoukkuetta kalenterivuoden toiseksi viimeisessä ottelussa.

 

Lauantain ottelu alkaa klo 14:00 ja se on nähtävissä Ruudusta, mikäli matkustus Akaalle ei ole mahdollista.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet