Futsal-liiga

30.10.2021

Vieska Futsal - AU klo 18.30

Pelipaikka: Taanilan koulu
Liput:
Lopputulos: 6-1

Ennakko

Alastaro matkaa Ylivieskaan

 

Alastaron Urheilijoiden kausi jatkuu lauantaina Vieska Futsalin vieraana. Edessä on pitkä bussimatka Ylivieskaan, jossa vastassa on kovavireinen isäntäjoukkue. Vieska Futsal on voittanut kauden neljästä ensimmäisestä pelistään kolme.

 

Tämä on yksi niistä otteluista, joihin AU on helpohko pistää etukäteen altavastaajaksi. Vieska Futsal (entinen Sievi FS) haluaa parantaa viime kaudesta, jolloin se jäi hieman yllättäen pudotuspelien ulkopuolelle. Viime vuosilta on hyvn muistissa kuitenkin muun muassa keväiden 2015, 2016 ja 2017 Suomen mestaruudet, joista viimeisin on tullut nykymuotoisen seuran nimissä.

 

Pari pelaajaa, joita kannattanee seurata on maalivahti Slobodan Tomic ja kenttäpelaaja Jarmo Junno. Tomic torjui viime kaudella FC Kemin SM-hopealle. Serbian maajoukkuerinkiin kuuluva kassari on yli kaksi metriä pitkä. Uljan pituuden lisäksi hänen vahva heittokätensä on silmiin pistävää. Junno puolestaan kuuluu Suomen A-maajoukkueen runkopelaajiin. Joukkue ei ole kuitenkaan hänen varassaan esimerkiksi tehojen tekemisen suhteen, vaan laajuutta löytyy.

 

Alastaro lähtee otteluun allaan vaikea alkukausi. Pistetili on vielä avaamatta neljän ottelun jälkeen. Purppuralohikäärmeet ei saa torstaisten harjoitusten perusteella aivan parasta kokoonpanoaan jalkeille, mutta taistelutahto on jo valmiiksi pakattuna Niinimäen bussiin. Edelleen samat mantrat ovat nimittäin käytössä; joukkue haluaa saada hanat auki ja samalla päästää huomattavasti nähtyä vähemmän maaleja.

 

Taistelu alkaa Taanilan koululla klo 18.30. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet