Futsal-liiga

12.01.2022

TPK - Au klo 19.30

Pelipaikka: Samppalinnan palloiluhalli
Liput:
Lopputulos: 4-5

Ennakko

Iso peli Turussa

Alastaron Urheiijat kohtaa keskiviikkona äärimmäisen tärkeässä pelissä Turun Pallokerhon. Kyseessä ei ole pelkästään Varsinais-Suomen derby, vaan nyt pelataan isoista pisteistä. TPK on tällä hetkellä toinen AU:n pääkilpailijoista taistelussa liigapaikan kohtalosta.

 

Sinällään kyse ei ole mistään kohtalon pelistä, sillä on vasta tammikuu ja yli kolmannes otteluista on pelaamatta. Nappaamalla voiton Alastaro nousisi kuitenkin kaksi pykälää ylemmäs sarjataulukossa, joka olisi henkisesti suhteellisen herkullista vaikean syysykierroksen jälkeen. Pelejä ei voiteta kuitenkaan sarjataulukkoa etukäteen haaveillen katsellen, vaan kentällä pitää tapahtua oikeita asioita.

 

AU lähtee valloittamaan Samppalinnaa hyvistä asetelmista. Joukkue on täynnä intoa ja itseluottamusta, sillä alla on muutama miehekäs esitys. Liigatemposta on vihdoin saatu rahtusen kiinni ja puolustuspeliin on tullut joku tolkku. Keskiviikon otteluun Alastaro saa täyden kokoonpanon, jolla on varmasti asenne kohdallaan. Joukkue on nälkäisessä tilassa.

 

Syyskierroksella Alastaro kohtasi turkulaiset liigan avauspelissä. Tuolloin TPK ryösti Loimaalta pisteet voitettuaan maalein 0-2. Ottelusta jäi kuivakka jälkimaku Purppuralohikäärmeiden suuhun. Kuti jäi piippuun, vaikka maalipaikoista olisi helposti voinut iskeä 3-4 maalia. Tällä kertaa pitää olla skarpimpi maalin edessä kummassakin kenttäpäädyssä.

 

Sarja-avauksessa iso yleisöryntäys ja liigatason hulina loivat oman jännityksensä, mutta tällä kertaa ei tarvitse jännittää, sillä ottelurutiinia on kerätty kovempiakin joukkueita vastaan. Lisäksi ottelu pelataan valitettavasti tyhjille katsomoille koronarajoitusten vuoksi.

 

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 19.30 ja sen näkee tuttuun tyyliin selostettuna Ruudusta.

 

On revanssin aika.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet