Futsal-liiga

02.04.2022

SoVo - AU klo 16.00

Pelipaikka: Someron monitoimitalo
Liput:
Lopputulos: 6-7

Ennakko

Alastaro taistelee sarjapaikastaan lauantaina

Futsal-Liigan runkosarjan yhtenäinen päätöskierros pelataan lauantaina. Alastaro kohtaa viimeisessä ottelussaan vieraissa Someron Voiman.

 

Ottelun lähtökohdat ovat selvät; AU tarvitsee voiton, jotta joukkue pitää JoSePan varmuudella takanaan. JoSePa on tällä hetkellä suoran putoajan paikalla ja se kohtaa omassa ottelussaan Riemun. Voitolla AU mahdollisesti voisi nousta liigakarsijan paikalta suoran säilyjän paikalle kymmenenneksi, mikäli TPK ei yllätä vieraissa GFT:tä nappaamalla pisteitä.

 

Parhaaseen tulokseen päästään keskittymällä omaan esitykseen Somerolla. SoVo on joka tapauksessa hankala vastustaja ja etenkin joukkueen hyökkäyspäästä löytyy tulivoimaa. Syyskierroksella tämä todistettiin Loimaan liikuntahallissa, kun SoVo haki pisteet maalein 2-7. Tuo ottelu ei ollut AU:lta mikään mestarisuoritus, sillä parketilla nähtiin paljon syöttöhasseja, joista valkopaidat rankaisivat kovalla kädellä pistepörssin voittavan Arber Istrefin johdolla.

 

Kaikki jätetään kentälle ja katsotaan mihin se riittää. Purppuralohikäärmeiden asenteesta tuleva taistelu ei tule jäämään kiinni, se on varmaa. SoVo on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä, kun se tulee olemaan joko runkosarjan nelonen tai vitonen.

 

Lauantaina ottelut alkavat klo 16.00. Ne näkyvät tuttuun tapaan Ruutu+ -palvelun kautta.

 

P.S. Alastaron Urheilijat on mukana tukemassa Ukrainan sodasta kärsiviä lapsia. Voit osallistua auttamiseen tilaamalla seuralogolla varustettuja tukituotteita.

 

Linkki kampanjasivulle: https://urheilutekstiilit.fi/auta-ukrainan-lapsia/au-futsal

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet