Futsal-liiga

17.10.2021

Mad Max - AU klo 16.00

Pelipaikka: Valkeakoski liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 10-2

Ennakko

Alastaro haastaa Mad Maxin Valkeakoskella

 

Miesten Futsal-Liiga jatkuu nälkävuoden pituisen maajoukkuetauon jälkeen viikonloppuna. Alastaron Urheilijat on tulessa sunnuntaina, kun joukkue matkaa Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi.

 

Mad Max on joukkue, jonka odotetaan vuosittain ottavan paikkansa pudotuspeleistä. Tälle kaudelle pelaajaryhmä on täydentynyt muutamalla kokeneella futsalistalla, kun Ilveksestä siirtyi koskilaisiin Tomi Lahtinen, Jaakko Ahokas ja viimeisimpänä Antti Teittinen. Kolmikolla on ikää yhteensä sata vuotta, joten kokemusta toden totta löytyy.

 

Teittinen liittyi koiralaumaan hiljattain, joten hänen ottelutuntumansa lienee pienoinen kysymysmerkki. Hän on kolmikon nimekkäin kaveri, sillä vyöllä on yli 100 A-maaottelua. Kovista vahvistuksista huolimatta joukkueen terävin syömähammas on vääjäämättä Justus Kunnas, joka on noussut viimeisen vuoden aikana maajoukkueeseen rytinällä. Hänellä sadan liigamaalin raja lähestyy kovaa vauhtia, vaikka ikää on vasta 22 vuotta. Kunnaksen selvä vahvuus on laaserimainen kuti, jonka tielle on saatava purppurapaitoja sunnuntain ottelussa.

 

Liikaa AU ei lähde kuitenkaan keskittymään vastustajan yksilöihin, vaan keskiössä on oma joukkuepelaaminen ja sen eteenpäin meno. Kauden kahteen ensimmäiseen sarjaotteluun nähden olisi suotavaa, että joukkue pystyisi parantamaan peliään niissä kuuluisissa pienissä asioissa. Tällaisia ovat esimerkiksi terävyys omissa maalipaikoissa ja erikoistilannepelaaminen hyökkäyspäässä. AU on ollut liian vaaraton omissa kulma- ja sivurajapotkuissaan.

 

Joukkueet lähtevät otteluun eri lähtökohdista, sillä Mad Max pelaa myös lauantaina, kun se isännöi KaDya, joka kuritti Purppuralohikäärmeitä viime kierroksella. Tähän mennessä Mad Max on pelannut kolme ottelua, joista pistetili on karttunut kolmella pojolla, yhden voiton ja kahden tappion myötä. Tärkeitä pisteitä jaossa täten kummallekin.

 

Mad Max ei pääse aivan parhaimmalla kokoonpanollaan sunnuntain koitokseen, kun Mikko Heritty kärsii pelikieltoa ja Yasar Elbeller on loukkaantumisen vuoksi sivussa kotijoukkueen ennakon mukaan. AU:lla ei pelikieltoja ole ja sairastuvallakin ruuhkaviikot ovat tällä erää toivon mukaan takana päin.

 

Alastaro on kohdannut Mad Maxin vuosien saatossa kahdesti Futsal Cupissa. Kummallakin kertaa AU koki muutaman maalin tappion, mutta kyseisille matseille ei tänä päivänä kannata antaa liikaa painoarvoa. Toisin kuin viime Valkeakosken vierailulla, tällä kertaa viininpunaisten maalia ei vartioi Käkelän Kikko.

 

Pelaajavalmentaja Sami Happonen antoi napakat kommenttinsa sunnuntain taistoon.

 

- Haluan nähdä sellaisen AU:n, joka puolustaa nyt aavistuksen paremmin kuin viime pelissä. Kaikki hölmöt virheet pitää saada minimiin ja keskustaa pitää kunnioittaa. Lähdetään pelissä ihan perusasioista liikkeelle. Jos paikoista ruvetaan osumaan sisään, niin voitto on paljon lähempänä, AU:n iäkkäin Happonen puntaroi.

 

Mad Maxin ja AU:n välisen ottelun näet Ruutu +:n välityksellä.

 

Voit tilata alennushintaisen Ruutu-koodin Jesse Happoselta seuraavin ohjein:

1. Laita sähköpostia Jesselle (jjhapponen@gmail.com) ja kerro kuinka monta koodia ostat.

2. Saat vastauksena sähköpostitse maksutiedot.

3. Maksukuittia vastaan saat koodin sähköpostiin saman päivän aikana.

 

Yksi koodi sisältää kolmen kuukauden katseluoikeuden Ruutuun. Saat AU:n kautta koodin hintaan 20e (normaalisti 29,70e). Ostamalla koodin / koodeja, tuet AU:n edustusjoukkuetta suoraan taloudellisesti.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet