Futsal-liiga

04.12.2021

JoSePa - AU klo 16.00

Pelipaikka: Joutsa liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 3-4

Ennakko

Totuuden hetki Joutsassa

 

Alastaron Urheilijoilla on lauantaina edessään tähänastisesti kauden tärkein kamppailu, kun se matkaa Joutsaan JoSePan vieraaksi. Alkukauden pelien perusteella JoSePa on AU:n pääkilpailijoita yhdessä TPK:n kanssa.

 

JoSePa on kerännyt syystalven yhdeksästä pelistä kaksi voittoa, joten sarjataulukossa sillä on kuusi pistettä, kuten myös TPK:lla. Voitot joutsalaisryhmä on kairannut juurikin turkulaisista sekä Valkeakosken Mad Maxista sarjan avauskierroksella.

 

Purppuralohikäärmeiden pistetili on vielä avaamatta, joten nyt jos koskaan olisi hyvä kiriä piste-ero yhden voiton päähän. Tappio hankaloittaisi viininpunaisten taistelua liigapaikasta isosti.

 

Pelaajavalmentaja Sami Happonen lataa suorat sanat tämänhetkisistä asetelmista.

 

- Vedenjakaja ottelu. Tappiolla ainakin suora säilyminen karkaa. Ja jos kauden vierasreissuja miettii, niin tämä on niitä pelejä, joista pisteitä pitää ottaa. Meillä on kehitystä tullut ja pikkuhiljaa saadaan liigatempoa kiinni, mutta toinen kysymys on, tapahtuuko kehitys liian hitaasti. Ja pelkästään liigatempon saavuttamisesta ei ole kyse. Me ollaan pelattu huonommin kuin viime kaudella, hyökkäyspäässä ollaan oltu nallipyssyjä ja maali on aivan liian helppo tehdä meille, Happonen toteaa.

 

Alastaro pelasi viime sunnuntaina miehekkäästi FC Kemiä vastaan, mutta taipui kahdella maalilla. Myös JoSePa lähtee tulevaan koitokseen tappio allaan, kun Akaa Futsal murskasi heidät viime viikonloppuna 8-0. Ajoittaisista murskatappioista huolimatta JoSePa ei ole huono joukkue. Heidän pelistään löytyy elementtejä ja yksilöitä, joiden kanssa pitää olla tarkkana.

 

AU lähtee taistelemaan Joutsaan kilpailukykyisellä miehistöllä. Muutama poissaolo on, mutta muun muassa kaikki ykkösnyrkin jäsenet lähtevät täydessä tikissä matkaan.

 

Ne katsojat, jotka eivät raaski Joutsaan asti ajella, niin voivat katsoa ottelun Ruudusta. Ottelu alkaa klo 16.00.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet