Futsal-liiga

10.03.2022

GFT - AU klo 19.30

Pelipaikka: Opinmäen liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 10-1

Ennakko

AU siipirikkoisena Espooseen

Alastaron Urheilijat kohtaa Futsal-Liigan torstai-illan ottelussa Espoossa GFT:n. AU:n lähtökohdat otteluun ovat surkeat, kun monta avainpelaajaa puuttuu kokoonpanosta.

 

Kukaan heistä ei ole loukkaantuneena, joten toivoa sopii, että koko kööri saadaan jalkeille taas ensi viikon kotituplaan, jossa on käsillä suoraan sanottuna kohtalon hetket.

 

Vaikka lähtökohdat GFT-kamppailuun ovat mieltä alentavat, niin viininpunaiset lähtevät taistelemaan pisteistä ja tekemään kiusaa mitalisuosikille. Vastustajien vasurit Henri Alamikkotervo ja Panu Autio on syytä pitää tarkasti vartioinnissa. Etenkin Alamikkotervon hyytävä pyssy on tehnyt tuhojaan läpi kauden. Joulukuussa Loimaalla hän kuritti AU:ta hattutempun verran.

 

Tuo ottelu päättyi maalein 3-7. AU:n maaleista vastasivat Tuomas Happonen kertaalleen ja Teemu Virtanen kahdesti. Kyseiset herrat ovat onneksi mukana myös illan ottelussa. AU:n maalia vartioi jälleen Emdad Palani, joka ainakin kenraaliharjoituksissa näytti torjuntavireen olevan kondiksessa.

 

Jokainen maali on tärkeä. Se olkoon torstain pääteesejä.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet