Liput:
Lopputulos: 5-2

Ennakko

Alastaro vastaan pohjoinen

Futsal-Liiga on jatkunut tällä viikolla pitkän joulutauon jälkeen. Alastaron Urheilijat kohtaa viikonlopun vierasotteluissaan lauantaina Tornion Palloveikot ja sunnuntaina FC Kemin.

AU ottaa pohjoisen suunnaksi jo perjantaina ja yöpyy Pihtiputaalla, jotta kuuluisien bussijalkojen merkitys ei korostuisi liiaksi lauantain Tornion taistossa. ToPV jatkoi pelejään tauon jälkeen jo loppiaisena, kun se taipui Liikunnan Riemulle murskalukemin 8-1 Jyväskylässä. Palloveikot taistelevat kiivaasti paikastaan pudotuspeleihin, mutta heidän kautensa on eittämättä ollut ailahteleva.

Tuota ailahtelevuutta ei näkynyt kuitenkaan syyskierroksen AU-kohtaamisessa, kun vihreäpaidat hakivat pisteet Loimaalta maalein 3-7. Purppuralohikäärmeet pilasi tuolloin ottelunsa ensimmäisellä jaksolla, kun se päästi älyttömät viisi maalia viiteen minuuttiin. Ottelusta jäi valju maku. Samanlaiseen selkärangan katkeamiseen ei ole tulevana viikonloppuna vieraissa varaa. Toki vastaavia mustia hetkiä ei ole kyseisen marraskuun alun uunoilun jälkeen nähtykään.

Joukkue lähtee haastavaan vierastuplaan kuitenkin positiivisin fiiliksin. Pelit alkavat tasatilanteesta, ja jos oma pää pysyy siistinä, niin pisteistä taistellaan ehdottomasti. Valmistautuminen ei ole ollut optimaalista, kun harjoituksista on pelaajia puuttunut isolla kädellä eri syistä. Viikonlopun peleihin lähdetään rahtusen kapealla ringillä valitettavasti, mutta ei auta parkuminen. Taisteluilmettä löytynee itsestään näin pitkän pelitauon jälkeen.

Sunnuntain vastustajalle Alastaro hävisi kotihallissaan syyskierroksella 4-6. Tuossa ottelussa AU roikkui FC Kemin mukana loppuun asti ja etenkin ensimmäisellä jaksolla Purppuralohikäärmeet loi paikkoja hyvin. Toisella jaksolla peli oli enemmän AU:n päädyssä, mutta silti tuohon jaksoon iskettiin osumistamme kolme. Etenkin Mikke Louhelan kaksi taidokasta osumaa ovat jääneet hyvin mieleen.

Kemi oli syyskauden paras joukkue, kun se jäi 11 ottelustaan vain kahdesti ilman pisteitä. Kolmen pisteen voittoja eri maiden maajoukkuemiehiä vilisevä ryhmä otti kunnioitettavat kahdeksan.

Viikonlopun ottelu on heille vuoden ensimmäinen, joten lähtökohta on osaltaan kaksipiippuinen. Kemi pääsee tuoreilla jaloilla Alastaron kimppuun, mutta me puolestaan saamme herätettyä otteluvaistomme jo lauantaina Torniossa.

Kemiltä puuttuu sunnuntain ottelusta varmuudella Xande, joka on pelikiellossa.

Viikonlopun kummatkin ottelut alkavat klo 16.00. Ottelut näyttää selostettuina ja suorina lähetyksinä Ruutu+.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia