Futsal-liiga

20.02.2022

AU - Vieska Futsal klo 17.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 1-2

Ennakko

Alastaro himoitsee pisteitä sunnuntaina

Alastaron Urheilijoiden helmikuun kotipelien sarja jatkuu tulevana sunnuntaina, kun se saa vieraita Ylivieskasta. Loimaan liikuntahallin parketilla vastaan asettuu sarjassa viidentenä majaileva Vieska Futsal (entinen Sievi FS).

 

Koitos on kova, sillä Vieska on voittanut kauden 14 ottelustaan yhdeksän. Haaste ei ole kuitenkaan missään nimessä mahdoton, sillä syyskierroksella vieraskentällä AU pysyi hyvin vastustajan vauhdissa mukana. Peli oli tasainen pitkälti siihen asti, kunnes AU lähti kuromaan kahden maalin eroa kiinni liivipelaajalla. Vieskan serbialaismaalivahti Bob Tomic iski pallon kaaressa kahdesti tyhjiin, ja peli oli selvä. Vieska iski tuolloin vielä viimeisellä minuutilla yhden lisäosuman, josta lopputulemana tulos 6-1.

 

AU-kapteeni Tuomas Happonen muistaa tuon pelin hyvin.

 

- Tulos valehteli paljon tuolloin. Uskon, että taas on tasainen peli tulossa ja meillä on mahdollisuudet ottaa pisteitä. Meidän pitää kuitenkin parantaa ihan kaikkea viime viikonlopun KaDy-ottelusta. Vieskalla on aika tasainen pelaajaryhmä. Tomicin lisäksi hyvinä yksilöinä voi mainita esimerkiksi Jarmo Junnon ja Jaakko Alasuutarin, kippari pohtii.

 

Maalivahti Tomicilla on eittämättä vaarallinen heittokäsi ja jalkapelaaminen on hyvällä tasolla. Miehen torjuntakyky on kuitenkin nyt laitettava kunnon testiin. T. Happosen mainitsema Junno kuuluu puolestaan Suomen A-maajoukkueen profiilipelaajiin. Hän on tehnyt kovalla laukauksellaan tuhoja vuosikaudet. Tammikuun EM-kisoissa miehen kuti blokattiin muiden maajoukkueiden toimesta kuitenkin toistuvasti, ja tähän myös "Alastaron maajoukkueen" pitää pyrkiä.

 

Vieska lämmittelee sunnuntain taistoon lauantaina Turussa, kun se kohtaa Samppalinnassa TPK:n. Luvassa on täten iso viikonloppu kaiken kaikkiaan.

 

Purppuralohikäärmeistä Juuso Loponen huilaa varmuudella Vieska-ottelun, koska hän kärsii pelikieltoa viime ottelun ulosajon myötä. AU toivookin, että osastolta Virtanen-Tamminen-Mäkiset-inttipojat saataisiin lisää jalkoja sunnuntain taisteluun. KaDya vastaan AU:n loppui puhti pahasti kesken kaiken sairastelujen jäljiltä. Vieska-otteluun joukkue pääsee kuitenkin joka tapauksessa paljon paremmin harjoitelleena. Ennakkoon ajatellen luvassa on viimeisen päälle viihdyttävä ottelu.

 

Sunnuntain ottelu alkaa klo 17.00. Huomioi, että aika on muuttunut alkuperäisestä, joten esimerkiksi otteluohjelmajulisteissa ympäri kyliä on vanhaa tietoa. Ovet avataan yleisölle poikkeuksellisesti klo 16.30.

 

Jos jostain syystä, et pääse paikan päälle, niin Ruutu+ näyttää ottelun suorana Juho Torpon selostuksen kera.

 

Otteluisäntänä toimii Agrikumppanit Oy.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet