Futsal-liiga

10.09.2021

AU - TPK klo 19.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 0-2

Ennakko

AU:n seurahistorian ensimmäinen liigaottelu

 

Alastaron Urheilijat kohtaa perjantaina Futsal-Liigan avausottelussa Turun Pallokerhon. Ottelu on AU:lle sen seurahistorian ensimmäinen liigassa, joten mikäs sen komeampaa kuin pelata heti Varsinais-Suomen derby.

 

TPK nousi Purppuralohikäärmeiden tavoin liigaan täksi kaudeksi. Turkulaisilta löytyy kuitenkin seurana liigakokemusta. Aikoinaan TPK saavutti hopeaa vuonna 2005 sekä pronssia 2006, 2008 ja 2010. Nyt seuralla on kuitenkin liigapeleistä yli viiden vuoden tauko, joten sarja on mennyt noista ajoista isoin harppauksin eteenpäin.

 

Alastaro on pelannut viime kausina sanalla sanoen hurjia otteluita TPK:n kanssa. Pelit ovat olleet ympäripyöreitä ja voittoja on otettu vuorotahtiin. Keväällä AU kaatoi turkulaiset liigakarsinnoissa maalein 6-5. Vanhat tulokset on kuitenkin siinä kohtaa taka-alalla, kun pallo potkaistaan peliin perjantaina klo 19.00 Loimaan liikuntahallissa.

 

AU:n pelaajavalmentaja Sami Happonen antoi omat napakat kommenttinsa pelin alla.

 

- Kolmea pistettä odotellaan, jos hommat tehdään hyvin ja onnistumme puolustuspelissä. TPK on myös tehnyt muutaman pelaajahankinnan, joten varmasti tulee kova ja ennen kaikkea viihdyttävä ottelu, S. Happonen pohtii.

 

Happosen mainitsemia TPK:n pelaajahankintoja ovat esimerkiksi Jose Ikonen, Atte Ekholm, Verneri Nummi ja Zac Sherman.

 

AU on ollut pelaajamarkkinoilla tähän mennessä joukkueista se maltillisempi. Viininpunaisiin on hankittu uusina kasvoina kenttäpelaaja Teemu Virtanen ja maalivahti Emdad Palani.

 

Alastaron lähtökohdat ovat tällä kaudella valtaosaan otteluista viime kauteen nähden erilaiset. Ykkösessä AU lähti melkein joka otteluun ennakkosuosikkina ja kaikki vastustajat suorastaan himoitsivat sarjan kärkijoukkueen päänahkaa. Liigassa AU on pääsääntöisesti ennakko-odotuksissa altavastaajan roolissa. Oli rooli mikä tahansa, niin AU on valmis jokaiseen otteluun. Perjantaina joukkue lähtee nauttimaan historiallisesta ottelusta omalla tyylillään.

 

Ohjeita paikalle tuleville katsojille:

- käyttäkää maskeja

- huomioikaa turvavälit

- muista käsi- ja yskimishygienia

- tule vain terveenä peliin

------------------------------------

Loimaan liikuntahallin ovet avataan katsojille klo 18.15

Aloituspotku klo 19.00

 

LIPPUHINNASTO (käteinen):

Aikuiset 8e

13-17 v, varusmies, eläkeläiset 5 e

Perhelippu 2+2=20e

Neljän hengen kimppalippu 25e

----------------------------------------------

Kausikortti 50e

Viime kauden kausikortin päivitys 25e

 

OTTELUISÄNTÄ:

EVIA Rakennus Oy

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet