Futsal-liiga

19.03.2022

AU - JoSePa klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 1-2

Ennakko

Edessä hurja kotitupla - panokset tapissa

Alastaron Urheilijoilla on viikonloppuna edessään Futsal-Liigan runkosarjan viimeiset kotiottelut, kun joukkue kohtaa lauantaina JoSePan ja sunnuntaina Liikunnan Riemun. Tulevaa JoSePa-ottelua on kuvailtu joukkueenjohdon kesken jopa seurahistorian isoimmaksi otteluksi.

 

Syy ottelun tärkeyteen löytyy sarjataulukosta. JoSePa on sarjassa jumbosijalla, suoran putoajan paikalla. AU on puolestaan sarjataulukossa - kaksi sijaa edellä JoSePaa - kymmenentenä. Voitolla tilanne alkaisi näyttämään kohtuullisen hyvältä, ja tappiolla tilanteesta tehtäisiin eittämättä hankala.

 

Soppaa on sekoittamassa myös Turun Pallokerho, joka löytyy sarjataulukosta Alastaron ja Joutsan välistä liigakarsijan paikalta. Turkulaiset kohtaa viikonloppuna viininpunaisten tavoin JoSePan ja Riemun, mutta luonnollisesti päinvastaisessa järjestyksessä. Ennustajaa on vaikea leikkiä, mutta mahdollista on myös se, että joukkueet pelaavat pelejä tuloksellisesti ristiin, jonka myötä asetelmat voivat pysyä muuttumattomina. Aika näyttää sen.

 

Se on selvää, että liigakarsijan paikalle jäävä joukkue taistelee karsinnoissa sarjapaikastaan raahelaista AS Moonia vastaan.

 

Alastaron viikonlopun tavoite siintää kirkkaana mielessä. Tarkoituksena on kerätä tarpeeksi monta pistettä, jolla sija kymmenen pidetään. Tasapisteissä sijoituksen ratkaiseva asia on maaliero.

 

Syyskierroksella AU hävisi Riemulle Jyväskylässä maalein 4-1. Tuolloin viininpunaiset olivat hyvin kapealla miehistöllä liikenteessä. JoSePa puolestaan kaatui viime vuoden lopulla trillerimäisten vaiheiden jälkeen Joutsassa maalein 2-3. Tuo voitto oli AU:n liigahistorian ensimmäinen, josta on hyvä ammentaa voimaa tähänkin viikonloppuun.

 

AU saa jalkeille viime pelejä laajemman kokoonpanon ja muun muassa joukkueen ykkösnyrkki on koko komeudessaan kasassa. Edessä on herkullinen viikonloppu. AU on varautunut yleisöryntäykseen ja korostaa, että nyt kaikki tuki on tarpeen, kun panoksena on liigapaikka.

 

Viikonlopun herkullisuutta lisäävät myös otteluisännät. Kuulemma suut saadaan makeaksi kumpanakin päivänä.

 

AU - JoSePa lauantaina 19.03. klo 15:00

Otteluisäntä: Loimaan kaupunki

 

AU - Riemu sunnuntai 20.03. klo 13:00

Otteluisäntä: Sporttikone Loimaa

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet