Futsal-liiga

27.02.2022

AU - Akaa Futsal klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 3-11

Ennakko

Akaa Futsal sunnuntaivieraaksi Loimaalle

Alastaron Urheilijoiden kotiotteluiden putki päättyy sunnuntaina Akaa Futsalin kohtaamiseen. Akaa Futsal on sarjassa ehdottomia mitalisuosikkeja, joten haaste tulee olemaan suuri.

 

Syksyn keskinäisessä kohtaamisessa Akaa oli Alastarolle liian kova pala, kun se takoi tulostaululle nöyryyttävät 11-1-lukemat. Ensimmäinen puoliaika oli tuolloin ihan ok, mutta toisella peli repesi. Tällä kertaa maalivahtipelin ja puolustusasenteen on pakko onnistua tuota peliä paremmin.

 

Vastaavaa nöyryytystä ei toista kertaa kestä, joten AU lähtee täynnä motivaatiota haastamaan. Alla on myös niukka tappio Vieska Futsalille, joten Purppuralohikäärmeet ovat kiukkuisia. Peli sinällään oli AU:lta todella mallikasta, joten siitä on hyvä jatkaa.

 

Akaa Futsal pallotteli viikolla kivikovan GFT:n nurin maalein 1-5. Se oli kova näyte joukkueen vireestä. Lauantaina se kohtaa vielä Kampuksen Dynamon, joka jyräsi AU:n pari viikkoa sitten nurin.

 

Viininpunaisilta puuttuu sunnuntain ottelusta pelikiellossa olevat Tuomas Happonen ja Juuso Loponen. Lisäksi maalivahtiosaston Viljami Järvinen on jälleen kiinni varusmiespalveluksessa. Riku Tammisen tenniksessä tärähdyksen ottaneen polven kunto on vielä arvoitus. Aleksi "Peksi" Pekonen puolestaan kaatui viikolla työmatkallaan polkupyörällä jäisellä kadulla. Hän selvisi persliusta kuitenkin vammoitta, koska liukuminen on hänen ydinosaamisaluettaan.

 

Akaan miehistöstä kerrottakoon nostoina Juhana Jyrkiäinen ja Iiro Vanha, jotka olivat isossa roolissa Suomen EM-kisamiehistössä. Jyrkiäinen on ohjurimaalien erikoismies, hänen kanssaan täytyy olla todella tarkkana omassa boksissa. Vanha puolestaan on vaarallinen pelaaja 1 vs 1 -tilanteissa ja hänen vasurinsa lähettää palloja ärhäkällä voimalla. Ärhäkkä vasuri löytyy myös Akaa-vahti Kasper Kankaalta, joka on peittävänä maalivahtina aivan sarjan eliittiä. Pelaajanostoja olisi helppo jatkaa vielä viiden pelaajan verran, Akaan nippu on tasoltaan todella leveä.

 

Sunnuntain ottelu alkaa klo 15.00. Yleisölle ovet avataan klo 14.15.

 

Jos et jostain ihmeen syystä pääse paikalle, niin Ruutu+ näyttää ottelun suorana Juho Torpon selostamana.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet