Uusi pelaaja - Teemu Virtanen

Alastaron Urheilijat on kiinnittänyt Teemu Virtasen kauden 2021-2022 liigamiehistöönsä. Vuonna 1991 syntynyt Virtanen siirtyy purppurapaitaan kasvattiseurastaan Lauttakylän Lujasta.

Teemulta löytyy taustaa ylemmiltä sarjatasoilta vuosilta 2014-2016, jolloin hän pelasi Liigaa ja Ykköstä Ilves FS:n ja Ilves FS Akatemian riveissä. Tämän jälkeen opiskelut löivät uran tauolle. Parin Lujassa vietetyn kauden on jälleen aika kokeilla siipiä liigaparketeilla.

 

- Halu oli vielä päästä kokeilemaan futsalin pelaamista kovemmalla tasolla ja nyt loistava tilaisuus avautui riittävän läheltä. Toki seura oli jo ennestään tuttu ja joukkueen taivalta seuranneena täytyy todeta, että jotain siellä tehdään oikein, kun tähän tilanteeseen on päästy. Tämän vuoksi Alastaro oli selkeä seuraava valinta itselle, Virtanen toteaa.

 

- Liigapeleistä alkaa olla jo kohtalaisesti aikaa, joten pakko on ainakin toivoa, että pelaajana on menty eteenpäin kun kokemusta on tullut lisää, Virtanen jatkaa.

 

Sulavaliikkeinen ja pallovarma pelaaja on ollut AU:n mukana heti elokuun alusta, jolloin lajitreenit alkoivat.

 

- Ensivaikutelma on ollut erittäin positiivinen. Hyvä tasainen porukka, joka vääntää kentällä tosissaan ja kopissa rennon letkeellä fiiliksellä, tuore hankinta heittää.

 

AU:n päävalmentaja Sami Happonen luottaa, että Virtanen tulee vahvistamaan joukkuetta omalla panoksellaan.

 

- Ensinnäkin hienoa, että hän on selvä vahvistus - kuten tällä kaudella pitääkin olla - eikä pelkästään pelaajaringin leventäjä. Pelaaja pelaaviin kenttiin, Happonen linjaa.

 

- Teemu on virtuoosimainen ja fiksu pelaaja, joka tietää itse mitä tehdä. Häntä ei tarvitse paljoa neuvoa, joten hänestä on varmasti paljon iloa meille, päävalmentaja jatkaa.

 

Virtanen on Lujan ja Ilveksen lisäksi pelannut aikanaan Vapsissa (Vammala) sekä Vampulan Urheilijoissa. AU:n organisaatiossa ollaan tyytyväisiä siihen, että joukkue saa käyttökelpoisen pelaajan riveihinsä nimenomaan lähialueelta.

 

Teemu antaa Alastaron kannattajille oman lupauksensa.

 

- AU-faneille semmonen lupaus, että kentällä tullaan tällä kaudella näkemään entistä enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten yhtään peliä ei kannata missata!

 

Teemun kummiyrityksenä on kauden ajan Lihajaloste Korpela Oy, jonka makkaroita AU:n peleissä tullaan syömään koko liigakauden ajan.

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet