Sami Happonen antoi Purppuralohikäärmeille joulutodistuksen

Futsal-Liiga jäi viime viikonlopun pelien jäljiltä nyt parin viikon joulutauolle. Ottelut jatkuvat Alastaron osalta loppiaisena, jolloin joukkue hyökkää revanssimielellä Mad Maxin kimppuun Valkeakoskella.

Kun kaikki joukkueet on kohdattu liigassa tällä syyskaudella kertaalleen, niin AU:n sijoitus on sarjataulukossa 11. Sijoitus ei ole sitä, mitä joukkueessa on tavoitteeksi asetettu, mutta pelillisesti ryhmä on ottanut selkeitä kehitysaskelia viime kauteen nähden. Omissa soi paljon harvemmin, mutta vastapainona: joukkue ei ole luotuihin maalipaikkoihin nähden niin tehokas, kuin olettaa voisi. Paikkoja tulee paljon, mutta joukkue hinkkaa silti yhden tai kahden maalin iltoja.

 

Tämän lyhyenlännän pohjustuksen myötä on aika antaa joukkueelle joulutodistus. Päävalmentaja Sami Happonen on opettajamiehiä, joten tämä tehtävä onnistui häneltä tomeralla otteella perusteluineen.

 

Käyttäytyminen 9

Ukot tekee treeneissä hyvin ja on myös löydetty treenipaikoille. Porukka kuuntelee ja ottaa vastaan.

 

Hyökkääminen 8

Peruspeli on jo ihan ok, parhaimmat joukkueet toki vaikeuttaa pelin avaamista, mutta olemme olleet pallon kanssa riittävän rohkeita. Maalipaikkoja myös tulee riittävästi ja säännöllisesti.

 

Puolustaminen 7

Erikoistilanteissa on homma parantunut, mutta voisi vielä paremmin puolustaa. Vastahyökkäyksiä annetaan välillä turhaan ja niissä on ollut ajoittain vaikeuksia.

 

Maalivahtipeli 9

Meillä on ollut neljä veskaa, joista jokaisen uskaltaa ottaa peliin. Olemme saaneet veskoja hyvin myös pelin avaamisen tueksi.

 

Erikoistilanteet 7

Liikaa menee vielä omiin ja omissa on edelleen ajoittaisia epäselvyyksiä, mutta nyt meillä alkaa olla niissä pankkia ja onnistumisiakin on jo tullut.

 

Liikunta 8

Meillä riittää terävyys ja juoksuvoimaa prässäämiseen, mutta kovimpia jengejä vastaan kestävyys loppuu.

 

Kuva: Henrik Siiskonen

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet