Liigassa nähdään - kiitos kaudesta 2020-2021!

Alastaron Urheilijoiden ikimuistoinen futsalkausi on nyt päättynyt. Kaudesta tuli historiallinen seurahistorian viidennen sarjanousun myötä.

AU saa kesän ajan huolella juhlia nousua Futsal-Liigaan. Sen joukkue on ansainnut. Liigapaikka on upea saavutus, mitä on välillä jopa vaikea sisäistää. Yhdeksän kautta, viisi sarjanousua. Siinä on Alastaron ylpeyden tarina nopeasti selitettynä.

 

Tuskin kukaan olisi etukäteen uskonut, että AU on juuri se joukkue, mikä nousee tänä vuonna Liigaan. Etenkin kun noususta oli tehty tavallista vaikeampaa tämän kauden epätavallisen karsintalohkon myötä.

 

Niin vain se hiljainen unelma toteutui, kun joukkue hitsautui ennen näkemättömällä tavalla yhteen. Joukkue sitoutui sovittuihin asioihin ja oikeista asioista osattiin repiä huumoria. Kauden aikana koetuista sudenkuopista kammettiin itsemme kerta toisensa jälkeen ylös.

 

Tässä kohtaa on aika kiittää kaikkia henkilöitä, joita satumainen nousu kosketti.

 

Kiitos vastustajille hienoista taisteluista!

 

Kiitos yhteistyökumppanit, että mahdollistatte seuran eteenpäin menon suomalaisessa futsal-skenessä!

 

Kiitos talkoolaisille arvokkaasta työstänne!

 

Kiitos faneille suuresta tuesta - ensi kaudella nähdään kaiken järjen mukaan livenä. Tehdään siitä hienoa!

 

Kiitos pelaajille - tämä nousu on teidän!

 

P.S. Vaikka seura saattaa näyttää seuraavina viikkoina ulospäin rahtusen hiljaiselta, niin kulisseissa tapahtuu. Tulevaa liigakautta rakennetaan talouden ja pelaajapuolen osalta kuntoon. Vanhoja yhteistyökumppaneita kartoitetaan, ja uusia hankitaan tueksi, sillä budjetti tulee kasvamaan liigapaikan myötä. Jos haluat tulla tukijana mukaan Alastaron ensi kauden tarinaan mukaan, niin manageriin saa ottaa yhteyttä.

 

Lisäksi että tuleva kausi on seurahistorian ensimmäinen liigakausi, niin se on samalla joukkueelle kausi numero 10. Juhlakauden ympärille tullaan varmasti keksimään jotain spesiaalia.

 

Kuva: Esa Norvia

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet