Jouni Virran valmentajasopimus ja 11 jatkosopimusta julki

Alastaron Urheilijoiden valmennus näyttää Futsal-Liigassa kaudella 2023-2024 tältä. Jouni Virta hyppää uutena miehenä valmennukseen mukaan ikikoutsi Sami Happosen rinnalle.

Jouni on tehnyt tätä ennen kovaa duunia Loimaan Palloseuran organisaatiossa ja auttanut opeillaan liigaparketeille Alastaron nykymiehistöstä esimerkiksi Aake Alisaaren ja Eelis Muurisen. Lupaava kaksikko saikin kertoa omin sanoin, minkälaisen lisän AU-valmennus saa.

 

”Jouni on rauhallinen ja kannustava valmentaja. Jouni on myös taktisesti hyvä valmentaja ja häneltä saa treeneissä hyviä neuvoja mitä tehdä paremmin.”

- Aake

 

”Tietotaitoa löytyy. Hyvin fixu koutsi ja tosi motivoitunut, eli varmasti tulee suunnittelemaan mitä ja miten treenataan vastustajiin nähden. Pelit tulee varmasti pläräämään aika perusteellisesti kaikki läpi ja sen mukaan toimitaan.”

- Eelis

 

Jouni pääsi myös itse kertomaan tunnelmistaan.

- Tunnelmat ovat oikein hyvät. Kiva päästä mukaan valmennustiimiin tuomaan ehkä sitten jotain omiakin mausteita AU-keitokseen, Jouni kommentoi.

 

Kun Sami pyysi Jounia aisaparikseen, niin päätös mukaan lähtemisestä syntyi yhden nukutun yön jälkeen.

- Eipä se päätös sitten niin vaikea ollut. Hienoa, jos voin jollain tavalla olla jelppimässä AU:n jengiä. Lähtemisen kynnystä madalsi vielä se, että joukkueessa on 6-7 nuorta pelaajaa, jotka ovat entisiä valmennettaviani LoPS YJ-ajoilta P17 ja P19 Futsal-Liigakausilla. Ja kun muutkin kokeneemmat pelaajat ovat tuttuja AU:n pelejä aktiivisesti seurattuani, niin tilannehan on sen puoleen oikein hyvä.

 

Valmentaja kertoo oman näkemyksenä, minkälainen ryhmä viininpunaisille on tälle kaudelle rakentumassa.

- AU saa jalkeille nuoren ja nälkäisen joukkueen. Taitoa ja yllätyksellisyyttä löytyy roppakaupalla. Alkavan kauden musta hevonen. Kantsii lähteä Loimaan liikuntahallille katsomaan matseja, hallilla nähdään, Jouni lähettää AU-yhteisölle terveiset!

 

Futsal-Liiga alkaa Alastaron osalta kotiottelulla 22.9. kun se kohtaa Akaa Futsalin, joka on kenties koko sarjan suurin mestarisuosikki. Tähän mennessä Purppuralohikäärmeillä on takana muutamat joukkuetreenit ja ennen liigapelejä joukkue kohtaa harjoituspeleissä Akaa Futsalin, GFT:n ja TPK:n.

 

AU on julkaissut tähän mennessä 11 jatkosopimusta. Managerin pöytälaatikossa on näitä muutama lisää, mutta kaikki aikanaan. Myös tryoutit ovat hiljalleen käynnissä.

 

Alta näet jo julkaistujen pelaajien listan kummiyrityksineen. Otto Rouhiaisen tilanteesta kerrottakoon ikävä uutinen, että hänen kautensa on käytännössä ohitse ennen kuin se ehti alkaakaan. Syynä polvileikkaus.

 

Maalivahdit:

Petri Niinimäki, Matka-Niinimäki Oy

Joel Salonen, JuJa-Team Oy

 

Kenttäpelaajat:

Mikko Köönikäs, Sallila Energia Oy

Mikke Louhela, Loimaan Ykkösapteekki

Juuso Loponen, lääkäri Joni Halkio

Riku Tamminen, Laakee Oy

Otto Rouhiainen, Loimaan Keilahalli

Aleksi Pekonen, Farmi Niemelä Oy

Eelis Muurinen (2v diili), Vallox Oy

Aake Alisaari (2v diili), EVIA Rakennus Oy

Eemil Nieminen (2v diili)

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet