AU saa historiallisessa sarja-avauksessa vieraita Helsingistä

Alastaron Urheilijoilla on edessään lauantaina 19.10. historiallinen ottelu, kun se kohtaa Loimaan liikuntahallissa Helsingin Myllypurosta tulevan Zenithin. Ottelu on AU:n seurahistorian ensimmäinen kamppailu futsalin Ykkösessä. Joukkue pelaa myös ensimmäistä kertaa kotiottelunsa Loimaalla.

Liikuntahalli luo kokonsa puolesta oman haasteensa myös alastarolaisille, sillä kenttä on silmämääräisesti noin kymmenen metriä pidempi kuin Alastarohallissa. Kaikkeen kuitenkin tottuu, joten AU luottaa, että viime kausien vahva kotietu ei ole täysin menetetty.

 

AU pääsee otteluun iskukykyisellä miehistöllä. Vain pari pelaajaa on pakon sanelemana sivussa terveystilanteen vuoksi. Halutessaan AU pystyy kierrättämään helsinkiläisiä vastaan jopa kolmea kentällistä pelaajia.

 

Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä altavastaajana ainakin pelikokemuksen perusteella. Zenithillä on kyseessä nimittäin jo 17. peräkkäinen kausi Ykkösessä. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa sijalle 5, joten haaste on Purppuralohikäärmeille varmasti iso. Zenith saa etua myös siitä, että joukkue avasi kautensa jo viime viikonloppuna. Joukkue päihitti sarja-avauksessa kotonaan FC Kiiston lukemin 2-0. AU:lla on alla vain yksi harjoitusottelu, josta puolet pelaajista vielä puuttui.

 

Alastaro on kuitenkn valmis haasteeseen. AU:n pojat syttyvät tiukoissa paikoissa ja venymiskykyä omien taitojen äärirajoille löytyy. Altavastaajan asema on sopinut joukkueelle ennenkin. Harjoitusten osalta alla on vähintään tyydyttävä ajanjakso, sillä joukkue aloitti harjoitukset aikasemmin kuin minään muuna kautena ja harjoituskertoja on lisätty. Joukkue on kaikin puolin valmis sarja-avaukseen. Tätä on odotettu. Tavoitteena on vain ja ainoastaan kolme sarjapistettä.

 

AU toivoo tuekseen väkeä katsomoon sankoin joukoin. Äänen käyttö on sallittu!

 

Luvassa on täysin uudistettu ottelutapahtuma, joka on päivitetty sarjatason vaatimusten mukaiseksi. Ottelun isäntänä toimii sponsorimme Loimaan Laaturakennus.

 

Peli potkaistaan käyntiin klo 12.00. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Buffetissa on perustuotteiden lisäksi myynnissä kausikortteja ja AU-huppareita nopeimmille. Käteistä kannattaa varata täten mukaan. Tervetuloa!

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet