AU:n kapteenisto on valittu

Sami Happonen jatkaa AU:n kapteenina kaudella 2019-2020. Sami on toiminut kyseisessä kunniatehtävässä edelliset seitsemän vuotta, joten kapteeninnauha on varsin tuttu näky Numero Seitsemän käsivarressa.

Sami näyttää joukkuekavereille esimerkkiä otteluissa taistelutahdollaan. Hän ei ole ehkä porukan taitavin, mutta se on varmaa, että "Koutsi" ei jätä yhtäkään tilannetta kesken. Sami on joukkueessa edelleen pelaajavalmentajan roolissa ja hän on porukan vanhin pelaaja, joten valinta kapteeniksi oli itsestäänselvyys.

 

Kausi on pitkä, joten AU-miehistö päätti valita tälle kaudelle myös kaksi varakapteenia. Tämä tehtiin pelaajien kesken äänestämällä. Ensimmäiseksi varakapteeniksi valittiin Samin pikkuveli Tuomas Happonen. Tuomas kuuluu niihin pelaajiin, jotka ovat olleet AU:n tarinassa alusta asti mukana. Hän on joukkueessa isoja ratkaisupelaajia, jonka onnistuminen otteluissa määrittää myös paljon joukkueen onnistumista.

 

Toiseksi varakapteeniksi äänestettiin Akseli Mäkinen. Akseli on noussut vuosi vuodelta isompaan rooliin joukkueessa ja myös hän on kokenut neljä sarjanousua Purppuralohikäärmeiden paidassa. Kaikki kapteeniston jäsenistä ovat AU:n omia kasvatteja.

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet