AU:n joukkue on valmis Ykköseen - kasassa 18 pelaajasopimusta

AU:n joukkue on valmis Ykköseen - kasassa 18 pelaajasopimusta Alastaron Urheilijat aloittaa lokakuussa seurahistoriansa ensimmäisen kauden futsalin Ykkösessä. Joukkueen runko pysyy samana viime kauden rosteriin verrattuna. Kaikki Kakkosen ratkaisupeleissä mukana olleet pelaajat ovat tehneet seuran kanssa pelaajasopimuksen kaudesta 2019-2020.

Koska Ykkösessä on peräti kahdeksan ottelua enemmän kuin viime kaudella Kakkosessa, Purppuralohikäärmeiden rinkiä on laajennettu uuteen kauteen kolmella pelaajalla. AU-paidan pukevat jälleen ylleen Kalle Kultanen ja Rei Hoda. Kalle on ollut joukkueen taustalla ja harjoitusringissä mukana myös viime vuosina, mutta ei ole ollut mukana peleissä kuin penkin päässä siviilit päällä. Hän tulee kokemuksellaan mentoroimaan ja kirittämään täksi kaudeksi joukkueen muita maalivahteja. Taitava ja pallovarma Rei puolestaan tuo oman panoksensa AU-hyökkäykseen yhden välikauden jälkeen.

 

Täysin uutena pelaajana AU-perheeseen tulee Riku Tamminen. RT on turkulainen hyökkääjä, joka tuntee entuudestaan yli puolet joukkueen pelaajista. Hänellä on vahva jalkapallotausta Interin organisaatiosta. Pelaajaprofiililtaan RT on liukas ja fyysinen taituri. Riku on joukkueen harmonian kannalta mahtava lisä, sillä hän tuo pukukoppiin ja harjoituskentälle positiivista meininkiä.

 

Joukkueen rinki on laaja, mutta pelituntumaa pystyy pitämään yllä tarpeen tullen myös seuran kakkosjoukkueessa Nelosessa.

 

Pelaajasopimukset kaudelle 2019-2020:

Maalivahdit: Henri Saarinen, Petri Niinimäki ja Kalle Kultanen

 

Puolustajat: Sami Happonen, Mikko Köönikäs, Akseli Mäkinen, Juho Nurmi, Saska Saveljeff, Aleksi Pekonen ja Simo Peippo

 

Hyökkääjät: Tuomas Happonen, Jani Luoma, Juuso-Petteri Loponen, Riku Tamminen, Rei Hoda, Sakari Hyvätti, Mikko Mäkelä ja Janne Mäkinen

 

Yhtä pelaajasopimusta AU pitää vielä tässä kohtaa pöytälaatikossa.

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet